Wolsburg

Wolsburg

Son dakika wolsburg haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan wolsburg gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan wolsburg haber sayfamızda...

Wolsburg

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 103 wolsburg haberi bulunmuştur.
Geri sayım başladı! Dortmund-Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?
Geri sayım başladı! Dortmund-Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? Dortmund-Bayern Münih maçı için geri sayım başladı. Bundesliga'da şampiyonluk mücadelesi veren iki takım bu akşam karşı karşıya gelecek. Corona virüs nedeniyle Bundesliga'ya verilen aranın ardından Almanya'da 16 Mayıs tarihinde liglerin başlamasının ardından iki maça çıkan iki rakip geride kalan iki haftada 6 puanı hanesine yazdırdı. Son 6 haftadır puan kaybı yaşamayan Dortmund, Signal Iduna Park'ta bu akşam Bayern Münih'i konuk edecek. Şampiyonluk umutlarını sürdürmek isteyen sarı siyahlıların kazanmaktan başka şansı yok! Lider Bayern Münih ise zorlu maç öncesinde 4 puan fark ile şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor. Peki Dortmund-Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Fenerbahçe, sezonu seyircisiyle açıyor
Fenerbahçe, sezonu seyircisiyle açıyor Fenerbahçe, Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk haftasında yarın sahasında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak.
30.06.2020 Fenerbahçe
Atılacak çok adım var!
Atılacak çok adım var! Yazarımız Şansal Büyüka, yeni sezon öncesi Fenerbahçe'yi masaya yatırdı, çarpıcı tespitler yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Volkswagen ve Amazon'dan "Bulut" işbirliği
Volkswagen ve Amazon'dan "Bulut" işbirliği Volkswagen ve Amazon, araç üretim fabrikaları ve depoları birbirine başlayacak bir bulut platformu için anlaşmaya vardı.
27.03.2019 Otomobil
Hedef Gomez
Hedef Gomez Göztepe, Süper Lig’de daha önce 26 gol atan Stuttgartlı golcü Mario Gomez’i ikna etmeye çalışıyor...
26.07.2018 Ege
Mario Gomez'in yeni hocası Martin Schmidt oldu
Mario Gomez'in yeni hocası Martin Schmidt oldu Wolfsburg'da, görevine son verilen teknik direktör Andries Jonker'in yerine Martin Schmidt getirildi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Beşiktaş KAP'a bildirdi! Mario Gomez...
Beşiktaş KAP'a bildirdi! Mario Gomez... Beşiktaş Kulübü, KAP'a yaptığı açıklamayla Mario Gomez transferiyle ilgili Fiorentina'nın kendilerine 525 bin euro ödeyeceğini duyurdu.
30.06.2020 Beşiktaş
Bazoer 2021'e kadar Wolfsburg'ta!
Bazoer 2021'e kadar Wolfsburg'ta! Wolfsburg, Hollandalı orta saha oyuncusu Riechedly Bazoer'i 2021'e kadar kadrosuna kattı.
1.07.2020 Futbol
Mönchengladbach'ta Schubert dönemi sona erdi
Mönchengladbach'ta Schubert dönemi sona erdi Borussia Mönchengladbach'ta Schubert dönemi bitti.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Gomez'in yeni hocası İsmael oldu!
Gomez'in yeni hocası İsmael oldu! Wolfsburg, görevine son verilen Dieter Hecking’in yerine 23 yaş altı takımının teknik direktörü Valerien İsmael’e göreve getirdi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Mario Gomez sonunda patladı!
Mario Gomez sonunda patladı! Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 10. hafta maçında Wolsburg deplasmanda Freiburg'u 3-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlı ekibin gollerini 41 ve 53. dakikalarda Mario Gomez ile 86. dakikada penaltıdan Ricardo Rodriguez kaydetti.
6.11.2016 Futbol
Beşiktaş borsaya bildirdi! Mario Gomez...
Beşiktaş borsaya bildirdi! Mario Gomez... Beşiktaş Kulübü, Wolsburg'a kiralanan Mario Gomez'le ilgili borsaya bildirimde bulunarak kulübün bu transferden 525 bin euro gelir elde ettiğini duyurdu.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Gomez için flaş hamle!
Beşiktaş'tan Gomez için flaş hamle! Yönetici Hacıgüzeller, FIFA ve Almanya üzerinden cevap almaları halinde resmi başvuruyu yapacaklarını söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Mario Gomez imzayı attı açıkladı! 'Beşiktaş...'
Mario Gomez imzayı attı açıkladı! 'Beşiktaş...' Beşiktaş'la yollarını ayırıp Wolsburg'la anlaşan Mario Gomez, yeni takımının imza töreninde açıklamalar yaptı.
30.06.2020 Beşiktaş
Basel-Wolsburg maçı nefes kesti
Basel-Wolsburg maçı nefes kesti Hazırlık maçında karşı karşıya gelen Basel ile Wolfsburg bol gollü geçen maçta 3-3 berabere kaldılar. Maçta Basel'in golleri Marc Janko, Daniel Hoegh ve Mohamed Elyounoussi'den gelirken, Wolfsburg'un golleri Marcel Schafer, Max Kruse ve Leandro Putaro'dan geldi.
20.07.2016 Futbol
Wolfsburg'tan Mario Gomez hamlesi!
Wolfsburg'tan Mario Gomez hamlesi! Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla, eski günlerine dönen Mario Gomez, Almanya'da da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
30.06.2020 Beşiktaş
Devler Ligi'nde eşleşmeler belli oldu
Devler Ligi'nde eşleşmeler belli oldu Avrupa futbolunun en büyük sahnesi olan Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur kuraları çekildi. İşte eşleşmeler...   İŞTE DEV EŞLEŞMELER   Gent - Wolsburg Roma - Real Madrid Paris Saint Germain - Chelsea Arsenal - Barcelona Juventus - Bayern Münih PSV - Atletico Madrid Benfica - Zenit Dinamo Kiev - Manchester City
14.12.2015 Futbol
Şampiyonlar Ligi 2. tur kuraları çekildi! İşte eşleşmeler...
Şampiyonlar Ligi 2. tur kuraları çekildi! İşte eşleşmeler... Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildi. Avrupa Ligi'nin devleri eşleşti.. Avrupa futbolunun en büyük sahnesi olan Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur kuraları çekildi. İşte eşleşmeler...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Lewandowski 3 haftadır suskun
Lewandowski 3 haftadır suskun Bundesliga'da bu sezon ilk 12 haftada attığı gollerle dünyanın gündemine oturan Bayern Münih'in Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski, ligde son 3 haftadır rakip fileleri havalandıramıyor.
1.07.2020 Futbol
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu! Temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki rakipleri Portekiz'den Benfica, İspanya'dan Atletico Madrid ve Kazakistan'dan Astana oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Wolsburg farkı koruyamadı!
Wolsburg farkı koruyamadı! Bundesliga'nın 31. hafta mücadelesinde ikinci sıradaki Wolfsburg evinde Hannover 96'yı ağırladı. Wolfsburg ilk yarıda 2-0'lık skor avantajını yakalamasına rağmen Hannover 96 ile 2-2 berabere kaldı.
3.05.2015 Futbol
Bayern Münih puan farkını açtı!
Bayern Münih puan farkını açtı! Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) bitime 5 hafta kala, lider Bayern Münih ile zirvenin en yakın takipçisi Wolfsburg arasındaki puan farkı 12'ye çıktı.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Demirkol: Enteresan bir takım
Demirkol: Enteresan bir takım Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın Club Brugge eşleşmesiyle ilgili düşüncelerini aktardı.
30.06.2020 Beşiktaş
Çılgın maçta müthiş geri dönüş! 9 gol, 2 hat-trick, 1 kırmızı...
Çılgın maçta müthiş geri dönüş! 9 gol, 2 hat-trick, 1 kırmızı... Bundesliga'nın 21. haftası çılgın bir maça sahne oldu. Bayer Leverkusen, evinde Wolsburg karşısında 3-0 yenik durumunda maçı 4-4'e getirdi ama son dakika golüyle 5-4 yenildi.   9 gollü mücadelede ev sahibi ekipte Heung Min Son, inanılmaz bir performans göstererek takımının attığı tüm golleri kaydetti. Güney Kore'li oyuncu 57, 62, 67 ve 72. dakikalarda ağları sarstı. Konuk ekipte ise 17. dakikada Naldo'nun müthiş golü ve Bas Dost'un 4 golü galibiyeti getirdi.
15.02.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Wolsburg ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.