Yüz Gerdirme

Yüz Gerdirme

Son dakika yüz gerdirme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yüz gerdirme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yüz gerdirme haber sayfamızda...

Yüz Gerdirme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 133 yüz gerdirme haberi bulunmuştur.
Yüzünü gerdirmişti! Selen Görgüzel son halini paylaştı
Yüzünü gerdirmişti! Selen Görgüzel son halini paylaştı Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra açıklamaları ve estetikleriyle sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde yüz gerdirme operasyonu geçirmişti. Ünlü güzel, sosyal medya hesabından son halini yayınladı.
24.04.2024 Cadde
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.'
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.' Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Cadde
Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz
Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz Yüz gerdirme operasyonu yaptıran Cenk Eren (58), operasyon sonrası bantlı yüzünü takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı, son halini 'Nasıl olmuş?' diyerek sevenleriyle paylaştı. Eren'e kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
10.04.2024 Cadde
'Türkiye'nin George Clooney'siyim' demişti! Yüzünü gerdiren Cenk Eren son halini paylaştı
'Türkiye'nin George Clooney'siyim' demişti! Yüzünü gerdiren Cenk Eren son halini paylaştı Yüz gerdirme operasyonu yaptıran Cenk Eren (58), operasyon sonrası bantlı yüzünü takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı, günler sonra yüzünün son halini de sosyal medyada yayınladı. Cenk Eren'e takipçilerinden yorum yağdı.
7.04.2024 Cadde
Petek Dinçöz'ün annesi son haliyle şaşırttı! Esra Süay Toğuş'u görenler tanıyamadı
Petek Dinçöz'ün annesi son haliyle şaşırttı! Esra Süay Toğuş'u görenler tanıyamadı Boşandıktan sonra gençlik aşkıyla evlenen ve yeniden sahnelere dönen Petek Dinçöz'in annesi, yüz gençleştirme operasyonu geçirdi. Esra Süay Toğuş'un operasyondan sonraki hali görenleri şaşkına çevirdi.
3.04.2024 Cadde
9 saatlik ameliyata girmişti! Operasyonun bedeli dudak uçuklattı
9 saatlik ameliyata girmişti! Operasyonun bedeli dudak uçuklattı Yaptığı açıklamalarla ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün yaptırdığı estetik operasyonun ardından sosyal medya hesabında son halini yayınlamıştı. Ünlü ismin ameliyat bedeli ortaya çıktı.
24.03.2024 Cadde
Son hali olay olmuştu! Cenk Eren'in estetik faturası ortaya çıktı
Son hali olay olmuştu! Cenk Eren'in estetik faturası ortaya çıktı Estetikli ünlüler kervanına katılan son isim Cenk Eren olmuştu. Geniş bir hayran kitlesine sahip şarkıcının, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan görüntüleri çok konuşulmuştu. Değişimiyle dikkat çeken Cenk Eren'in, yüz gerdirme operasyonuna ödediği fiyat dudak uçuklattı.
23.03.2024 Cadde
Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım!
Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım! Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, katıldığı bir podcast programında yaptırdığı ve yaptırmak istediği estetik işlemlerden bahsetti.
22.03.2024 Cadde
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi?
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi? Geçirdiği ameliyattan sonra gözlerden uzak olan İngiltere Prensesi Kate Middleton'ın yokluğu mırıltılara yol açıyordu. Ancak geçtiğimiz Anneler Günü'nde dedikoduları susturmak için yayınlanan aile fotoğrafının editlendiği ortaya çıkınca, komplo teorileri internette sel olup aktı.
16.03.2024 Dünya
‘Yüzdeki dolgular yaşlı gösteriyor’
‘Yüzdeki dolgular yaşlı gösteriyor’ 26 yaşındaki manken Kylie Jenner’ın yüzündeki dolgular nedeniyle 40’lı yaşlarında gösterdiği öne sürülürken uzmanlar bunun nedenlerini açıkladı.
28.01.2024 Dünya
Ünlü oyuncu estetik modasına mı uydu? 'Yüzü iyi yapılmış bir ameliyat örneği'
Ünlü oyuncu estetik modasına mı uydu? 'Yüzü iyi yapılmış bir ameliyat örneği' Yer aldığı 'Dövüş Kulübü', 'Truva' ve 'Vampirle Görüşme' gibi yapımlarla hafızalara kazınan, yıllardır yakışıklılığıyla konuşulan ABD'li Hollywood yıldızı Brad Pitt'in, yüz gerdirme ameliyatı olduğu iddia edildi. Yüz estetisyeni ve eski National Health Service doktoru Dr. Jonny Betteridge, Pitt'in 2020 yılına ait fotoğraflarıyla geçtiğimiz temmuz'da çekilen fotoğraflarını karşılaştırarak, adım adım ünlü ismin geçirdiğine inandığı işlemi açıkladı.
27.01.2024 Cadde
Ünlülerin estetikle imtihanı! İlker Aksum'dan güldüren hareket
Ünlülerin estetikle imtihanı! İlker Aksum'dan güldüren hareket Rafet El Roman'ın yüzündeki değişim çok konuşulmuş, bir diğer şarkıcı Gökhan Özen ise hakkında çıkan botoks haberlerini yalanlamıştı. Oyuncu İlker Aksum, günlerdir magazin gündeminden düşmeyen estetik haberlerine kayıtsız kalmadı.
25.01.2024 Cadde
Bir daha bıçak altına yatmamaya yemin etti! 'Yüzümü düzeltmek bir yılımı aldı'
Bir daha bıçak altına yatmamaya yemin etti! 'Yüzümü düzeltmek bir yılımı aldı' Ozzy Osbourne'un eşi Sharon Osbourne, yaptırdığı estetik operasyonlarla yıllardır çok konuşuluyordu. Ünlü isim, son röportajında yüzünün geldiği halin kendisini korkuttuğunu söyleyerek, bir daha bıçak altına yatmamaya yemin etti.
30.12.2023 Cadde
Boyun ve yüz gerdirme ameliyatı olan Bedia Akartürk: Halkıma karşı sorumlu hissediyorum
Boyun ve yüz gerdirme ameliyatı olan Bedia Akartürk: Halkıma karşı sorumlu hissediyorum Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, yüz ve boyun gerdirme ameliyatı olmuştu. Türk Halkı için estetik olduğunu belirten Akartürk, "10 sene sonrasını düşündüm, roketledim" yorumunda bulundu.
19.09.2023 Cadde
Genç oyuncunun acı sonu! BTS üyesi Jimin'e benzemeye çalışırken hayatını kaybetti
Genç oyuncunun acı sonu! BTS üyesi Jimin'e benzemeye çalışırken hayatını kaybetti Oyuncu Saint Von Colucci, popüler K-Pop gurubu BTS'ten Park Ji-min'e (Jimin) benzemek için bir yılda 12 kez bıçak altına yattı. Geçirdiği son operasyonun ardından bir takım komplikasyonlar yaşayan 22 yaşındaki aktör, Güney Kore'deki bir hastanede yaşama veda etti.
25.04.2023 Cadde
Beyoğlu'nda yıllardır çalıştığı belirlenen sahte estetisyen yakalandı
Beyoğlu'nda yıllardır çalıştığı belirlenen sahte estetisyen yakalandı Beyoğlu'nda yıllarca kaçak estetik merkezi işleten ve yakalanmamak için iş yerine tabela asmayan Iraklı sahte estetisyen, polis ve il sağlık müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan baskınla yakalandı.
23.11.2022 Haberler
Beyoğlu'nda yıllardır çalıştığı belirlenen sahte estetisyen yakalandı
Beyoğlu'nda yıllardır çalıştığı belirlenen sahte estetisyen yakalandı Beyoğlu'nda yıllarca kaçak estetik merkezi işleten ve yakalanmamak için iş yerine tabela asmayan Iraklı sahte estetisyen, polis ve il sağlık müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan baskınla yakalandı.
23.11.2022 Gündem
Elvis Presley'in en yakınları tüm sırlarını anlattı! '2 ayak parmağı vardı'
Elvis Presley'in en yakınları tüm sırlarını anlattı! '2 ayak parmağı vardı' Ölümünün üzerinden 45 yıl geçmesine rağmen 'Rock'n Roll Kralı' Elvis Presley hakkında her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Kuzeninden yakın korumasına, sevgilisinden doktoruna pek çok kişinin onun geçirdiği estetik operasyonlara dair söyledikleri ise bir hayli dikkat çekici.
5.10.2022 Cadde
Rusya'dan geldi, 14 yıllık derdinden kurtuldu: Dayanılmaz bir haldeydim
Rusya'dan geldi, 14 yıllık derdinden kurtuldu: Dayanılmaz bir haldeydim Rusya'da, 15 yaşında migren tanısı koyulan ve 14 yıldır ilaçlarla tedavi olan Gülnaze Kobilzhonova (29), çareyi Türkiye'de buldu.
11.08.2022 Gündem
Her yaşta yüz germe operasyonu yaptırılabilir mi?
Her yaşta yüz germe operasyonu yaptırılabilir mi? Genç, dinamik ve canlı bir görünüme sahip olmak herkesin isteği… Yaş aldıkça oluşan sarkmalar ve kırışıklıklar, hayatın izleri olsa da aynaya bakıldığında genç ve güzel görünmek herkesi mutlu ediyor. Peki, genç bir cilde sahip olmak için ne zaman önlem almak gerekiyor? Her yaşta gençleşebilmek mümkün mü? Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu, yüz germe operasyonları için doğru zaman nedir sorusuna cevap veriyor.
21.07.2022 Advertorial
Yıldızların gerçek yüzü
Yıldızların gerçek yüzü ABD'li Dr. Charles S. Lee tanınmış bir estetik cerrahi uzmanı. Lee, ünlü güzellerin fotoğraflarını inceleyerek yaptırıp da gizledikleri estetik operasyonları tespit etti. Doktor, yıldızların estetikten önceki ve sonraki fotoğraflarını analiz etti.
6.02.2022 Dünya
3 bin 500 TL’ye anlaşıp lüks mekan diye aldandı
3 bin 500 TL’ye anlaşıp lüks mekan diye aldandı Adana’da bir güzellik merkezinde kristal peeling uygulaması yaptıran N.B.’nin (33) yüzünde yanıklar oluştu. Yüzünde izler kalan N.B., işletme hakkında suç duyurusunda bulundu.
1.09.2021 Haberler
3 bin 500 TL’ye anlaşıp lüks mekan diye aldandı
3 bin 500 TL’ye anlaşıp lüks mekan diye aldandı Adana’da bir güzellik merkezinde kristal peeling uygulaması yaptıran N.B.’nin (33) yüzünde yanıklar oluştu. Yüzünde izler kalan N.B., işletme hakkında suç duyurusunda bulundu.
1.09.2021 Gündem
Mini yüz germe işlemi nasıl yapılır?
Mini yüz germe işlemi nasıl yapılır? Zamana bağlı olarak ciltte meydana gelen değişiklikler en çok yüz bölgesindeki yaşlanmanın habercisi oluyor. Yaşamın doğal döngüsüne genetik faktörler, güneşin etkisi, zararlı alışkanlıklar ve kemik-yağ dokusundaki değişimler de eklenince yüzdeki yaş alma belirtileri daha hızlı ortaya çıkabiliyor. Oysa minik bir yüz gerdirme işlemiyle yüzdeki bu yaşlanma etkilerini yaklaşık 10 yıl geriye almak ve 10 yaş daha genç görünmek mümkün. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Sarper Mete mini yüz germe işlemi hakkında bilgi verdi.
17.08.2021 Estetik
Katie Price Türkiye'de yaptırdığı estetik operasyonu YouTube'da yayınladı
Katie Price Türkiye'de yaptırdığı estetik operasyonu YouTube'da yayınladı Estetik operasyonlar için Türkiye'yi tercih eden İngiliz yıldız Katie Price, son yaptırdığı yüz gerdirme ameliyatını YouTube kanalında yayınladı. Sevgilisi Carl Woods'un da yağ aldırma operasyonu yaptırdığı görüldü.
2.08.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yüz Gerdirme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.