Kilo vermek isteyenler dikkat! Keten tohumunu rastgele kullanmayın
Kilo vermek isteyenler dikkat! Keten tohumunu rastgele kullanmayın Kilo verme sürecinde diyet yaparken genellikle birçok farklı bitki kullanılıyor. Zayıflama aşamasına destek olacağını düşündüğümüz yiyecekleri rastgele kullanmak çeşitli sağlık sorunlarına neden oluyor. İşte detaylar.
2.12.2023 Genel Sağlık
40 gün sadece tavuk yedi, 15 kilo verdi! 'Vücudum her şeyi reddediyor'
40 gün sadece tavuk yedi, 15 kilo verdi! 'Vücudum her şeyi reddediyor' ABD'de yaşayan Alexander Tominsky, ilginç bir deneyime imza attı. 40 gün boyunca yalnızca tavukla beslenen genç adam, bu süreçte tam 15 kilo verdi. Sağlıksız beslenme şekliyle bir tür meydan okuma başlattığını iddia eden Alexander, sosyal medyada da viral oldu.
17.11.2023 Diyetler
İğne ipliğe döndüren formül! Bu kür göbek yağlarını eritiyor: Soda-ayran-limon
İğne ipliğe döndüren formül! Bu kür göbek yağlarını eritiyor: Soda-ayran-limon Göbek yağlarını eritmek için birçok farklı karışım veya diyet planı mevcut. Soda, limon ve ayran kürü ise hızlı bir şekilde göbek yağlarını eritecek güçte. İşte zayıflama kürünün püf noktaları.
4.11.2023 Diyetler
Zayıflamak için açlık otu tüketenlerin dikkat edeceği noktalar
Zayıflamak için açlık otu tüketenlerin dikkat edeceği noktalar Pek çok kişi, zayıflamak için açlık otu tüketiyor. Açlık otunun sağlığa pek çok faydası olduğunu söyleyen Diyetisyen Dilek Sivri, tüketiminde son derece dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Açlık otu neye iyi gelir? Açlık otu ne zaman içilmeli? İşte cevabı...
Zayıflama çayları gerçekten sağlıklı şekilde zayıflatır mı?
Zayıflama çayları gerçekten sağlıklı şekilde zayıflatır mı? Hızlı kilo kaybı sağlamak ümidiyle tüketilen zayıflama çaylarının içeriğindeki sinameki gibi güçlü otlar, müshiller, yüksek düzeyde kafein, ilaçlar ve ephedra gibi yasa dışı kimyasallar ciddi sağlık problemlerine neden olabiliyor! Peki, zayıflama çayları tükettiğimizde aslında vücudumuzda neler yaşanıyor? Zayıflama çaylarının zararları nelerdir? Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük Budak, önemli bilgiler paylaştı
Kilo verdiren en etkili 3 besin
Kilo verdiren en etkili 3 besin Kilo vermek ve zayıflamak istiyorsanız sizler için en etkili kilo verdiren besinleri uzmanlar açıkladı.
28.12.2015 Diyetler
Kolay zayıflamanın 11 pratik yolu
Kolay zayıflamanın 11 pratik yolu Bu kışı fit geçirmeyi hedefleyenlere 11 basit tüyo ile kilolara elveda deme zamanı geliyor. Zayıflamanın pratik yolları...
23.11.2015 Diyetler
Fazla yağlara karşı karnabahar
Fazla yağlara karşı karnabahar İç hastalıkları uzmanı Dr. Ayça Kaya, eğer kilo almaya yatkın bünyesi olanları yaşam tarzına ve beslenmeye dikkat etmeye çağırıyor.
Sağlık veren ve zayıflatan tarifler
Sağlık veren ve zayıflatan tarifler Yaz aylarında sıcaklığın artması ile birlikte vücuttan ter ile öncelikle sıvı, potasyum ve sodyum gibi bir çok mineral kayıpları olur.
13.06.2014 Genel Sağlık
Diyette altın kural "irade"
Diyette altın kural "irade" Yaz ayları yaklaştıkça kilo vermek için değişik yöntemler deneyenlerin sayısı giderek artıyor.
3.06.2014 Genel Sağlık