Konut 2015'in mutfak trendini yakalayın

2015'in mutfak trendini yakalayın

16.06.2015 - 10:11 | Son Güncellenme:

2015 yılının mutfak trendlerini sizin için derledik.

2015in mutfak trendini yakalayın

Geçen her yılla birlikte trendler de dönüşüme uğruyor. 2015 yılında da trendleri takip ederek mutfaklarınızı güzelleştirebilirsiniz. Mutfağınızı sadece yemek pişireceğiniz bir alan değil çok fonksiyonlu bir oda gibi düşünmeniz gereken 2015 yılının mutfak trendlerini sizin için derledik.

Haberin Devamı

Koyu renklere yönelin

2015 koyu renklere yönelmeniz gereken bir yıl. Bu sebeple mutfağınızda da koyu ve baskın renkleri tercih etmelisiniz. Mutfak dolaplarınızı koyu renklere boyayabilir ya da bu renkleri duvarlarınızda kullanabilirsiniz. Mutfağınızda bir odak noktası oluşturan bu renkler daha stil sahibi bir mutfağa kavuşmanızı sağlayacaktır. Filli Boya iç cephe kartelasından koyu tonlardaki Bozkır, Ladin ve Bora renkleri tercihiniz olabilir.

Endüstriyel aydınlatma

Mutfakta ortaya çıkardığınız yemeklerde maceraya doğru yol almak istiyorsanız iyi bir aydınlatmaya ihtiyacınız var. 2015’te trend olan endüstriyel aydınlatma aksesuarlarıyla mutfağınızın atmosferini tamamlayabilirsiniz. Bunun için metal, cam ve eskitilmiş lambalar kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Endüstriyel mutfak adası

2015 endüstriyel tasarımların oldukça öne çıktığı bir yıl. Haliyle mutfaklar da bu trendden nasibini alıyor.Mutfağın tam ortasını kaplayan mutfak adalarınızı endüstriyel tasarımlı malzemelerden seçebilirsiniz. Özellikle sandalyelerinizde metal ışıltılar kullanmanız bu tasarımı mutfağa taşımanızda etkili olacaktır.

Dikey mutfak rafları

Mutfağınızın tasarımından sıkıldıysanız bu trend tam size göre! Normalde yatay olan raflarınızı dikey olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak bu rafları kullanırken alandan tasarruf etmeniz gerektiğini mutlaka önemseyin.

Mutfak zemini

2015 zemin konusunda sınırlarımızı aştığımız bir yıl olacak. Mutfak zemininde de özellikle parlak ve ışığı yansıtan zemin malzemeleri kullanmanızı öneririz. Özellikle seramik ve parlak fayanslar bu konuda size yardımcı olacak.