Alternatif Tıp Krill Yağının yan etkileri nelerdir?

Krill Yağının yan etkileri nelerdir?

21.10.2015 - 10:54 | Son Güncellenme:

Kullanımı sayesinde bir çok hastalığa çare olan Krill yağının ne gibi yan etkilerinin olduğunu biliyor musunuz? Kulllanmadan önce mutlaka okuyun

Krill Yağının yan etkileri nelerdir

Krill yağı genel olarak yetişkinlerin kullanması açısından güvenli kabul edilen bir beslenme desteğidir ancak uzmanlar kullanım süresinin 3 ayla sınırlandırılmasını önermektedir.

Haberin Devamı

Bu yağ hakkında yapılan bilimsel araştırma sayısı henüz yetersiz olduğundan yan etkileri hakkında kesin bilgiler bulunmamaktadır. Olası yan etkileri arasında ise ağız kokusu, mide yanması, mide bulantısı ve ishal sayılabilir. Gebelik ve emzirme döneminde krill yağı kullanımının yan etkileri konusunda net bir bilgi olmadığı için vücudun hassas olduğu bu dönemlerde kullanılması önerilmemektedir.

Deniz ürünlerine alerjisi bulunanlar krill yağına da alerjik reaksiyon gösterebilir. Krill yağı kanın pıhtılaşmasını yavaşlattığı için herhangi bir cerrahi operasyondan en az 2 hafta önce bırakılmalıdır. Ameliyat sonrası müdahale edilen bölgede bulunan yaralar iyileşene kadar krill yağı kullanılmamalıdır.

Yazarlar