Oynatma Listesi
HABERLER

24 Mayıs 2020 Günün Özeti Milliyet'te

24 Mayıs 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'daki birliklerde incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakanı Akar'la telefonla görüşerek Mehmetçik'in bayramını kutladı. Erdoğan, "Gerek terörle mücadelede gerek Barış Pınarı Harekatı'nda gerek Afrin ve İdlib’deki kahramanca mücadelenizi milletimiz asla unutmayacaktır." dedi.

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, Türkiye'nin corona virüste pik noktayı 11 Nisan'da gördüğünü belirterek, "24 Nisan ise vaka ve iyileşen hasta sayısının buluştuğu noktaydı. Ardından iyileşen hasta sayısı hızla yükselmeye başladı" dedi. Çetin, 11 Haziran'dan itibaren günlük vaka sayısının 300'lere kadar düşebileceğini belirtti.

 

MHP lideri Devlet Bahçeli'den Siyasi Partiler Kanunu ile ilgili açıklama geldi. Bahçeli, "MHP, Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili hazırlıklarını gündeme getirmek suretiyle hükümetin önereceği tekliflere tam destek verecektir." dedi.

 

Oyuncu Ersin Korkut, Survivor yarışmasına katıldığı sırada köpeği Mes hayatını kaybedince ona bu haberi Acun Ilıcalı verememişti. Acun Ilıcalı kuzeni Yılmaz Erdoğan'dan yardım istemiş ve bu haberi onun vermesini istemişti. Erdoğan, o anları "Zor bir konuşma oldu" diyerek anlattı.

 

Magazin dünyasının ünlü isimleri ailelerinin ve sevenlerinin bayramını sosyal medyadan kutladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER