Oynatma Listesi
HABERLER

AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa Birliği toplu cezalandırmaya alet oluyor

Filistin gündemli MYK toplantısı sonrası konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazze'deki 'ölüm' ablukasına tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin gündemli MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. İşte Çelik'in açıklamalarından satır başları: İki taraftan da sivillerin öldüğü görüntü üzüntü verici. Bunlar tehlikeli gelişmeler. Dünyayı kimsenin istemediği noktalara getirebilir. Sivillerin hedef alınmasını kabul etmiyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız yoğun diplomasi çalışması içinde.  

DÜNYAYI KİMSENİN İSTEMEDİĞİ YERLERE SÜRÜKLEYEBİLİR

Şiddet ve karşı şiddet kısır döngüsü içinde bölgeyi ateşe açacak gelişmeler olabilir. Şam'a saldırı haberi gelmiştir. Bütün dünyayı kimsenin istemediği yerlere sürükleyebilir. Kışkırtıcı açıklamalardan herkesin kaçınması gerekir.

SALDIRILARA KARŞI ÇIKIYORUZ

Gazze ağır bir şekilde bombalanıyor. İsrail'de de sivillerin kaybı oldu. Kudüs'te ve başka yerlerde gerçekleşen saldırılara karşı çıkıyorsa aynı şekilde Filistin'deki saldırıya da karşı çıkıyoruz. Bütün tabloyu doğuran şey 67 sınırlarındaki iki devletli çözüm hayata geçmemiştir.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER