Oynatma Listesi
HABERLER

Bahçeli: DEM'lenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır

Mersin'de açık hava toplantısında konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'DEM'lenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. Tezkereye 'hayır' diyen bu CHP'dir. Terörist Demirtaş'ın avukatı olan bu CHP'dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP esirdir.' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle; Mersin'de ayrımcılığa yer yoktur. Burada aymazlığa yer yoktur. Ne var ki Mersin son 5 yıldır yerinde saymaktadır. Kayırmacılık, partizanlık, yolsuzluk kentin önünü kapattı. Devamlı şaibelerle anılan bir belediye anlayışı karşımızdadır.

İdeolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Mersin'i yorgun düşürmüştür. Mersin'de taş üstüne taş koyan bir belediye yönetiminde ne iz ne bir eser vardır. Devletin kaynaklarının ulufe gibi dağıtan bir belediye anlayışı ortadadır

CHP zihniyeti sınıfta kalmış, hepten çuvallamıştır. Bu nedenle yapamayan gitmeli, yapacak olan gelmelidir. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Akıntının tersine kürek çekenlere uğurlar olsun denmelidir. Mersin bizim Türkiye hepimizindir.

DEM'lenmiş CHP'ye 'yeter' diyecek misiniz? DEM'lenene Mersin'in mesajını veriyorsunuz. İnanıyorum ki Mersin kamburundan kurtulacak. Yalan belediyeciliğin 63 günlük süresi kaldı. İnanıyorum ki Mersin kamburundan kurtulacak. Yozlaşmış belediyeceliğin sonu göründü. Bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızı ilgisiz bırakmayacağız. Kalbimiz Mersin ile bir çarpacak.Mersin Türkiye'nin parlayan yıldızı hale gelecek. Mersin'in geleceği için el ele gönül gönüle omuz omuza verecek miyiz. Rehin alınan DEM'lenmiş CHP'den kurtulmak için hareket edecek miyiz? Mersin'in hizmetine talibiz. Önümüzdeki 5 yıl için onay istiyoruz. Mersin’i daha da büyütmek arzusundayız. Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayımız Serdar Soydan’dır. Silifke belediye başkan adayımız Sadık Altınok, Toroslar belediye başkan adayımız Ali Öz’dür.

ULUSLARARASI ADALET DİVANI'NIN İSRAİL KARARI

Gazze’de çocuklar katlediliyor. İsrail soykırım suçu işliyor. Artık bu kan durmalı, silahlar susmalıdır. İki devletli çözüm iklimi olmalı. İhtiyati tedbir kararı alınması müsbet bir gelişmedir. Ara kararı hiçbir ülke görmezde gelemez üç maymunu oynayamaz.

Adalet mutlaka tecelli edilmeli. Türkiye bu süreçte insanlığın safında zalimliğin karşısında. Ürkenlerin farkındayız. Türkiye’yi zora sokmak için terör örgütlerini kullanıyorlar. Maksat Türkiye’yi durdurmak. Irak ve Suriye’nin kuzeyinde meşru varlığımızı çekemiyorlar.

'TEK TERÖRİST KALMAYANA KADAR MÜCADELE SÜRECEKTİR'

ABD Suriye’de ne arıyor, Irak’ta ne geziyor. ABD’nin Suriye ve Irak’tan tamamen çekilmesinden başka seçenek yok. Türkiye, bölücü terör örgütüne verilen destekten rahatsızdır. Türkiye egemenlik haklarından vazgeçmeyecektir. Hiç kimse tarih gerçeğini değiştirmeyecektir. Tek terörist kalmayana kadar mücadele sürecektir.

Teksas krizinden sonra eyaletleri arasındaki cepheleşmeyi sertleştiren ABD'nin komşu ülkelerdeki varlığı gayriahlakidir, gayrihukukidir, gayrimeşrudur

"BUGÜNKÜ CHP ESİRDİR"

DEM'lenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. Tezkereye 'hayır' diyen bu CHP'dir. Terörist Demirtaş'ın avukatı olan bu CHP'dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP esirdir. Türkiye'nin geleceğinde de zillete yer yoktur.

Unutmayanız elbette yapacağız hep birlikte başaracağız. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri 31 Mart’ta pekişecektir. Merkezden yerele umuda yürüme azmindeyiz. Cumhur İttifakı varsa huzur vardır. Türkiye milletinin desteği ile Türkiye Yüzyılı hedefleri birer birer olacaktır. Mersin için canla başla çalışacağız.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER