Oynatma Listesi
HABERLER

Bozdağ ve Yanık telefonla aradı, Cumhurbaşkanı Erdoğan salondakilere seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri buluşmalara telefonla katıldı.

Şanlıurfa’dan AK Parti 1'inci sıra milletvekili adayı gösterilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da seçim çalışmalarına katıldı.

Muhtar ve kanaat önderleriyle buluşan Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı. Salondakilere seslenen Erdoğan, 'Birliğiniz, beraberliğiniz Türkiye'ye örnek olacaktır' ifadelerini kullandı.

"Sizlerin 14 Mayıs öncesinde böyle bir gayretin içerisinde olması adeta bana da şifa kaynağı oldu. Hem dualarınızı bekliyorum hem de bu süreç içerisinde yapacağınız çalışmalar Şanlıurfa'mız için Şanlıurfa'nın şahsında da Türkiye'miz için büyük bir heyecana, uyanışa vesile olacaktır. Şanlıurfa, Türkiye'nin bu noktada adeta bir bel kemiği, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin en önemli timsali. Sizlerin birliği, beraberliği, Türkiye'nin geneline teşmil olacaktır. Türkiye'nin geneli sizin birliğinizi, beraberliğinizi örnek alacaktır. Bu bakımdan 14 Mayıs Şanlıurfa'nın şahsında Türkiye için örnek teşkil edecektir."

BAKAN YANIK DA TELEFONLA ARADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Osmaniye'de vatandaşlarla buluştu. Yanık, Türkmen Beldesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı.

Buradakilere seslenen Erdoğan hitaben, 'Değerli Türkmen Beldel, Osmaniyeli kardeşlerim, bendeniz bu mübarek cuma gününde sizleri en kalbi duygularımla selamlarımla. Cumanız mübarek olsun. 14 Mayıs şimdiden hayırlı olsun diyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.' ifadelerini kullandı.

Bakanlar Bozdağ ve Yanık salonda bulunanların selamını ietti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şifa diledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER