Oynatma Listesi
HABERLER

CHP'de sır ofis! Değişim çağrıları sürerken gelen iddia

CHP'de değişim çağrıları devam ederken dikkat çeken iddialar ortaya atılıyor. CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav'ın değişim sürecini yönetmek için bir ofis kurduğu iddia edildi. Öte yandan SHP'nin yeniden kurulması için bazı girişimler var. Buna ilişkin neler konuşuluyor? İşte ayrıntılar...

CHP'de değişim çağrıları peş peşe geliyor. Bir yandan da dikkat çeken iddialar atılıyor ortaya. CHP seçimden bu yana hareketli. İddialara göre CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, Ankara'da bir ofis kurarak değişim sürecine liderlik ediyor. Ve daha CHP'li birçok isim önümüzdeki günlerde değişim çağrısı yapacak. CHP'li kaynaklar, Önder Sav’ın değişim için ofis kurduğu iddiasının doğru olmadığını dile getirdiler.

CHP'YE ALTERNATİF SHP Mİ?

Sav cephesinde bunlar yaşanırken, dikkat çeken bir diğer gelişme ise SHP'nin yeniden kurulması için atılan adımlar oldu. Ancak CHP'de aktif siyaset yapanlar ya da eski SHP yöneticileri değil, SHP üyelerinin bir girişimi olduğu öğrenildi.

KARAYALÇIN'DAN SHP AÇIKLAMASI

SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, o gelişmeyi sosyal medya hesabından eleştirdi. Karayalçın, "Benim için kırmızı çizgi CHP'nin bütünlüğüdür ve bunu zora sokacak, halel getirecek hiçbir girişimi kabul etmem. Son genel başkan olarak SHP'nin yeniden açılmasını düşünenler varsa, bunun yanında olmam ve doğru bulmam" ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER