Oynatma Listesi
YAŞAM

Evlerinin bahçesinde Survivor yarışması düzenlediler

Antalya'da sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında bir arada bulunan 9 kuzen, evin bahçesine Survivor etabı kurdu. En küçükleri 8 yaşında olan kuzenle, kıyasıya yarışarak hem eğlendi hem de 'Dominik'e başarılar' mesajı verdi.

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Demir ailesi, sokağa çıkma kısıtlamasını eğlenceli hale getirmek için survivor yarışması düzenledi. Yarışmayı gerçeğine benzetmeye çalışan 9 kuzen, "Survivor Deniztepesi" adı altında yarıştılar. Platformda ünlüler ve gönüllüler olarak yarışan kuzenler, araba lastikleri, plastik sera sandıkları üzerinden atlayarak, elleriyle çember şeklindeki lastiği tahta kazıklardan geçirdiler. Son bölümde ise portakal ve limonlar ile hedefi vurdular.
Deniztepesi Mahallesi'nde düzenledikleri yarışma ile ilgili Kemal Demir, “Sokağa çıkma ve karantinada olduğumuz için bugünlerde çocukları ve kuzenleri eğlendirmek için böyle bir platform oluşturdum. Kuzenler ve çocuklar Survivor ve Acun’u çok sevdikleri için böyle bir şey yapayım dedim. Hep beraber uzun zamandır bir araya gelemiyorduk. Bu sokağa çıkma yasağı sayesinde hep beraber bir arada olduğumuz için böyle bir etkinlik düzenledik. Buradan tüm Türkiye’ye mesajım ne olursa olsun evde kal Türkiye” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER