Oynatma Listesi
MAGAZİN

'İnci Taneleri', Times Square ekranını süsledi

Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisinin ünü bu kez de New York'a ulaştı. Yılmaz Erdoğan’ın bir hayranı, diziye ve BKM’ye sürpriz yaparak, İnci Taneleri'nin tanıtımını Times Square'de yayınlattı.

İnci Taneleri, her perşembe akşamı Kanal D'de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Zengin oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemden düşmeyen dizinin bir hayranı, sürpriz yaparak İnci Taneleri’nin tanıtımını New York'un simgesi haline gelmiş Times Square'de yayınlatarak büyük bir jest yaptı.

Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da büyük ilgi gören İnci Taneleri, bu kez de Times Square meydanını süslemesi ile gündem oldu. Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın fotoğrafı, New York'un meşhur caddesinde görülürken, Hazar Ergüçlü ile yan yana olduğu bir sahne de yer aldı.

DİLBER'İN DANSI BU KEZ TIMES SQUARE'DA!

Günlerce konuşulan ve milyonlarca kez izlenen Dilber dansı, bu kez New York Times Square'deki dev dijital ekranda gün boyu yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı 'Azem Yücedağ' ve Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı 'Dilber' karakterinin yer aldığı sahneyi ekranlarda görenler, dizinin uluslararası alandaki popülerliğini ve başarısını da konuştu.

'İNCİ'LİKLİ HİKAYELER

BKM imzalı İnci Taneleri dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan'la birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER