Sıcak havalarda da siyah kombinlerden vazgeçmeyin!

Siyah kombinlerin cazibesi yaz aylarına da damga vurmalı!...

Siyah rengin gücü, asaleti, zerafeti, sakin ve mağrur duruşu her zaman bir başka! Sizce de öyle değil mi? Siyahın diğer renkleri içinde toplamasından belki de tüm bu özellikleri, kim bilir? Tüm kusurları örtme gibi bir özelliği de var siyah rengin. O yüzden her mevsim, günün her anı, her etkinlik, her toplantı, siyah rengin kombinlerde kullanılması için idealdir.

Önümüz yaz! Sıcak günlerde siyah giymeyi tercih etmeyen de bir çok kadın var aslında. Ama yine de benim gibi, güneş ışınlarını çok çeken siyah rengi yazın giymekten vazgeçemeyenlerdenseniz, göz alıcı siyah kombin önerileriyle karşınızdayım. Kumaşları ince tutun, siyahtan vazgeçmeyin! görüşünü savunuyorum ve sizi kombin önerileriyle başbaşa bırakıyorum.

Haberin Devamı

Siyah rengin zerafeti sizi prensese dönüştürebilir!

Siyah bir maksi etek ve üzerine giyeceğiniz crop top ile göz alıcı bir prensese dönüşebilirsiniz. Sezonun trendi olan açık omuzlardan ilham alıp, üzerinize açık omuzlu bir bluz tercih edebilirsiniz. Hem bu model sıcak havalarda bunalmamanızı da sağlayacaktır.

Sıcak havalarda da siyah kombinlerden vazgeçmeyin

Siyah bir yelek ile stilinizi konuşturun!

Son dönemde uzun ve kısa yelekler moda tutkunları tarafından çok tercih edilir oldu. Bir yeleği bluz gibi giymek ya da yelek görünümüne sahip siyah bir bluzu şık bir pantolonla, skinny jeanle ya da taytla tamamlamak hoş bir kombin oluşturmanızı sağlayacaktır. Çok sıcak olmayan havalar için de ideal bir seçim olacaktır.

Sıcak havalarda da siyah kombinlerden vazgeçmeyin

Gömlek elbiselerde siyahın gücünü kullanın!

Gömlek elbiseler çok moda! İlkbahar ve yazı püfür püfür geçirmek içinse çok idealler. Siyah bir gömlek elbiseyi yapacağınız ayakkabı ve çanta tercihinizle bambaşka bir havaya sokabilir, göz alıcı bir stil yaratabilirsiniz.

Sıcak havalarda da siyah kombinlerden vazgeçmeyin

Siyah kombininizi daha da siyah kılmak mümkün!

Siyah kombin tercihlerinde genelde çanta ve ayakkabı farklı renklerde seçilerek, kombini çok boğmamaya özen gösteriliyor. Ancak siyah kombininizi can alıcı siyah bir parçayla daha da siyah kılabilirsiniz. Bunun püf noktası ise iddialı bir siyah ayakkabı olabilir.

Haberin Devamı

Sıcak havalarda da siyah kombinlerden vazgeçmeyin

Siyahın albenisine beyaz puantiyeler eklenirse,

Siyah sizin için çok ciddi bir renkse, o zaman zemini siyah olan ama üzerinde küçük desenler barındıran modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede, hem siyah renkten hem de sevimli tarzınızdan ödün vermemiş olursunuz.

Sıcak havalarda da siyah kombinlerden vazgeçmeyin

Size gösterebileceğim diğer siyah kombinler ve stil önerileri için blogum "PIMOOD"a uğramayı unutmayın.