Sağlık Alerjik ve toleransı düşük ciltlerin bakımı nasıl olmalı?

Alerjik ve toleransı düşük ciltlerin bakımı nasıl olmalı?

27.11.2013 - 17:43 | Son Güncellenme:

Avéne Steril yatıştırıcı bakım kremi ve temizleme losyonu ile alerjik ciltler korunuyor.

Alerjik ve toleransı düşük ciltlerin bakımı nasıl olmalı

Hassas cilt ya da düşük toleranslı ve alerjik ciltler ince, açık renkli, her zaman biraz kuru, kolaylıkla kızarma eğilimli ciltlerdir. Karıncalanma, yanma ve gerginlik, küçük egzama vezikülleri ile birlikte kırmızı pullar, kuvvetli kaşıntı, bazen kuvvetli kaşıntı ile birlikte şişme ve sızıntı olabilir.

Haberin Devamı

Soğuk, rüzgar, cilt hassasiyetine uygun olmayan ürün kullanımı ile cilt hassas ve düşük toleranslı bir hale gelmiş olabilir. Böyle durumlarda, cildiniz aşırı bir şekilde reaksiyon gösterir; toleranssız bir duruma gelir. Bu durumda, minimum içerik ile formüle edilmiş ürünleri seçmek gerekmektedir.

Avéne Steril serisi alerjik ciltelrinize çözüm sunuyor.

Önce tüm yüzünüzü, boynunuzu Avéne Lotion Pour Peaux Intolerantes temizleme losyonu ile temizleyin:

Toleransı düşük ve reaksiyon veren ciltleri yatıştıran temizleme losyonu, çok nazik temizleme bazı ve 5,5 pH’sıyla cilde saygılı mükemmel bir temizlik sağlar. Gerginliği alır, iğnelenme, batma, yanma, kaşıntı gibi endikasyonları ortadan kaldırır. Eritem, ödem oluşmuş yangılı ciltlerin tahrişini dindirir. Paraben, parfüm, renklendirici ve yağ içermez. Günde 2 kez sabah ve akşam olmak üzere parmak uçlarınızla cildinizi durulama gerektirmeyen Avéne Lotion Pour Peaux Intolerantes ile temizleyin.

Haberin Devamı

Sonra tüm yüzünüze, boynunuza Avéne Creme Pour Peaux Intolerantes yatıştırıcı bakım kremini uygulayın.

Dermatologlar tarafından da tavsiye edilen Avéne toleransı düşük ciltler için üretilen krem, tahriş riski olan paraben, parfüm, koruyucu, alkol veya renklendirici ajan içermiyor. Bu rahatlatıcı krem en hassas ciltlerde bile etkilidir. Tahriş giderici ve rahatlatıcı Avéne Termal Suyu açısından zengin olduğundan enflamasyonu hızla yatıştırır. Özel içeriğindeki Parcerine ile, cilt reaktivitesini azaltmaya ve hidrolipidik film tabakasının yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur. Etkili ve kalıcı koruma sağlar. Kullanım sonrasında tüpün ucunda kalan fazla ürünü temizlemeyi de unutmayın.

Avéne Termal Su Spreyi ile bakımınızı tamamlayın.

Yazarlar