Stil Alexa Chung Me&City’s Markası İçin Kamera Karşısında

Alexa Chung Me&City’s Markası İçin Kamera Karşısında

26.06.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasının en genç stil ikonları arasında yıllardır yeri değişmeyen Alexa Chung, hızlı yükselişine devam ediyor.

Alexa Chung Me&City’s Markası İçin Kamera Karşısında

Her yıl farklı kampanyaların yüzü olarak görmeye alıştığımız, kırmızı halıların, moda haftalarının değişmeyen yüzü ve genç kızların yakından takip ettiği Chung, yaz sezonunda Me&City’s markası için kamera karşısına geçiyor. Kişiliğinden taviz vermemek hayat felsefesi olan genç stil ikonu, bu zamana kadar gözlemlerimiz dahilinde kendine uygun olmayan hiçbir projeye dahil olmadı, anlaşılacağı üzere bu durum Chung’ın yıldızının daha da parlayacağı anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Alexa Chung Me&City’s Markası İçin Kamera Karşısında

Me&City’s markası için tasarımcılıktan ziyade kamera karşısına geçmeyi tercih eden Chung, genç yaşı ve pozitif enerjisi sayesinde bir çok önemli markayla çalışma imkanı buluyor. Me&City’s markası için yapılan çekimlerde kayıt edilen backstage videosunu izlediğimizde biz de Chung’ın ne kadar pozitif ve doğal olduğunu anlayabiliyoruz. Sezon boyunca yüzünü sıkça görmeye alıştığımız “it girl”, gelip geçici bir yüz olmadığının da mesajını böylece vermiş oluyor. Kabul gördüğünü anladığından beridir Chung, kendisine ulaşan tekliflerden çok azını geri çevirerek bazı markaları hayal kırıklığına uğratmış olabilir ama var olmanın her markayla çalışmamak olduğunun da bilincinde olduğunu böylece vurgulamış oluyor.

Haberin Devamı

Alexa Chung Me&City’s Markası İçin Kamera Karşısında

Son yıllarda moda dünyasının vazgeçilmezleri arasında yer alarak, farklı markaların ve tasarımcıların “özgür” kıyafetlerini, kendine has tarzı ile harmanlayıp, farklı bir bakış yakalayan Chung, Me&City’s markasının da tasarımlarının kendine çok uygun olduğunu vurgulamadan geçmiyor. Kampanya için, özel bir plaj evinde Kai Z Feng’in objektifine poz veren Chung, bu defa kampanya da yanlız yer almıyor, kendisine eşlik eden üç modelle birlikte “günlük” ve “rahatlıkla” giyilebilecek tasarımların sunumunu yapıyor.

Alexa Chung Me&City’s Markası İçin Kamera Karşısında

Chung, moda dünyasının yapı taşları arasında yer almaya devam ettikçe, markalar ve tasarımcılar tarafından el üstünde tutulacak gibi gözüküyor. Kendi tarzından da asla taviz vermeyecek yeni nesil stil ikonumuz, bakalım gelecekte hangi kampanyalarda karşımıza çıkacak?.

Yazarlar