Stil all design İstanbul Konferansı

all design İstanbul Konferansı

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

“Aklın gözü” ile gören, tasarımın değerini bilen, tasarladığı ürünler ile hayatımıza keyif, değer katan, hayatımızı kolaylaştıran sektörünün lider konumundaki firmalar all design 2011 tanıtım alanı'nda buluşuyor.

all design İstanbul Konferansı

Endüstri ile tasarım bir araya geliyor, tasarımın farklı disiplinlerindeki son trendler kullanıcıyı karşılıyor...

Haberin Devamı

Farklı bakmak gerekir hayata, görünenin ardındakini anlamak için. Önce anlamak gerekir, anlatabilmek için. Avustralya’daki mağaraların duvarlarına çizilen o soyut resimler işte öyle ortaya çıkmıştı on binlerce yıl önce.

Tasarlamak, soyutlamak, görüneni yeniden çizmek, sanki genlerimizde var. Antik Yunan’daki, o pürüzsüz heykelleri yapan sanatçı da aynı genetik mirasa sahip; en yeni televizyon modelini çizen Uzakdoğulu bir endüstriyel tasarımcı da…

Hepimizin içinde gizli bir tasarımcı ruh var. Elimiz kalem tutar tutmaz kâğıda bir şeyler çiziktirmemiz bu yüzden. Var olan bir yeteneği büyürken kaybetmemiz ise sadece görünene takılıp kaldığımız için!

İşte bu nedenle all design aklın gözüyle görmek’ mottosu ile çıkıyor yola.

Haberin Devamı

“Aklın gözü” ile görerek yaratılan fark, all design 2011 tanıtım alanı'nda ziyaretçilerini karşılayacak. Katılımcıları açısından oldukça ilgi çekici bir konferans olacağını düşündüğümüz "all design" için detaylı bilgi ve program haritası için; http://www.alldesignistanbul.com/ sayfasını inceleyebilirsiniz.

"all design" 17-18 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Yazarlar