Yaşam Annelerinin yanına gömülecekler

Annelerinin yanına gömülecekler

06.10.2008 - 00:10 | Son Güncellenme:

Kamp yaptıkları Kaz Dağları’nda sele kapılarak yaşamlarını yitiren Kemer Country’nin kurucusu Esat Edin’le üç çocuğu, martta ölen Mehpare Taki Edin’in yanına defnedilecek

Annelerinin yanına gömülecekler

Kaz Dağları’nda kamp yaparken sele kapılarak yaşamını yitiren işadamı Esat Edin ve üç çocuğu, bugün Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından mart ayında vefat eden Mehpare Taki Edin’in yanında toprağa verilecek. Eğitim gördüğü Londra’dan dün İstanbul’a gelen Murat Edin’in (14) babası ve kardeşlerinin hayatını kaybettiğini öğrendiği belirtildi.
Kanser hastası eşini mart ayında kaybeden Kemer Country’nin sahibi 48 yaşındaki Esat Edin’in, üç çocuğuyla önceki gün yaşamını yitirmesi, sevenlerini yasa boğdu. Edin ailesinin sevenlerinin duygularını paylaşmaları için dün sabahtan itibaren Kemer Country’de bir anı defteri açıldı. 

Kemer Country’de tören
Cenazeleri bugün Amerikan Hastanesi’nden alınarak Teşvikiye Camii’ne getirilecek olan Edin ailesi için ilk tören burada yapılacak. Burada öğle vakti kılınacak namazın ardından cenazeler Kemer Country’ye götürülecek. Burada, Edin ile çocukları Mete Cem (12), Serra (10) ve Aliye (7) Edin’e veda töreni düzenlenecek.
Kemer Golf & Country Club Hayat avluda yapılacak törene, Edin’in tüm çalışma arkadaşları, personeli, kulübün üst düzey üyeleri, komşuları ve sevenleri katılacak.
Törenin ardından Edin ve üç çocuğunun cenazesi, mart ayında vefat eden Mehpare Taki Edin’in Göktürk Mezarlığı’ndaki mezarınınyanına defnedilecek.

Murat anneannesiyle
Esat-Mehpare Edin çiftinin dört çocuğundan hayatta kalan, İngiltere’de eğitimini sürdüren Murat Edin (14) ise, THY’nin tarifeli seferiyle dün 12.50’de Londra’dan İstanbul’a geldi.  İstanbul’a geldikten sonra aile büyüklerinden kötü haberi aldığı öğrenilen Murat Edin’in anneannesi Rozi Taki, halaları Leyla Edin Aktay ve Belkıs Emory ile birlikte olduğu belirtildi. 
Esat Edin, bayram öncesi çocukları Serra, Aliye ve Cem ile Londra’da eğitimini sürdüren büyük oğlu Murat’ı ziyaret etmişti, bu onların hep birlikte geçirdikleri son tatilleri oldu.
Bu arada, Esat Edin’in,  sel sularına kapılan çadırı, çocuklarının gündüzleri oynaması için kurduğu öğrenildi.


Annelerinin yanına gömülecekler



İngiltere’de eğitimini sürdüren Murat Edin Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle dün 12.50’de Londra’dan İstanbul’a
geldi.

Yazarlar