Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Tutulma ile başlayacağımız haftanın temel konusu ilişkilerde adil olmadığını düşündüğümüz alanlar. Gerek sosyal, gerekse bireysel olarak ilişkilerdeki dengesizlikler ön planda olacak.

25 Mart Pazartesi İstanbul saati ile 10:00’da, Terazi burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. Tutulmanın daha geniş ve burçlara göre etkilerini Terazi Ay Tutulması yazımdan okuyabilirsiniz. Tutulmaların etkisi 6 aya kadar devam eder. Fakat ilk iki hafta bu etki daha yoğun yaşanır. İlişkilerimizde bizi aşağı çeken duygu ve davranışları fark ettirecek olaylarla karşılaşacağız. Amaç, her ilişkide dengeyi ve adaleti koruyabilmek. Bu yüzden işlev görmeyen durumları sonlandırmanın hayrımıza olacağı günlerdeyiz. Kendimizle olan ilişkimizi de es geçmemeye dikkat edelim. Haziran sonunda, bugünlerde odaklandığımız konularla tekrar yüzleşeceğiz.

Haberin Devamı

Özellikle hava grubu burçlar (Terazi-Kova-İkizler), sürüncemede kaldıkları alanları netleştirebilmek için destekli olacaklar. Bu hafta kararsızlığa düşmeden, ne istediğini bilerek ilerlemek önemli.

26 Mart Salı ilişkilerde ani gelişmeler, abartılı tepkiler ön planda. Mümkün olduğunca önemli bir karar almamakta fayda var. Para piyasalarında da haftanın ilk iki günü, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

27 Mart Çarşamba, önemli iş ve görüşmeleri 12:00 sonrasına bırakabiliriz. Otorite figürleri ile güç savaşlarından uzak duralım. Akşam saatleri ise kendimizi daha enerjik ve hareketli hissedeceğiz.

28 Mart Perşembe Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Gün genelinde tutkulu ve hırslı olma hali hakim. Venüs ve Uranüs’ün olumlu açısı ikili ilişkilerde güzel gelişmelerin yaşanabileceğini söylüyor. Aynı zamanda finansal konularda bazı fırsatlarla karşılaşmak da olası. Öğle saatleri, günün en verimli zamanı olacak.

29 Mart Cuma, yeni başlangıçlar ya da konuşmalar için 18:00’e kadar olan süreci değerlendirebiliriz. Akşamüstü ise romantizm ön planda olacak. Manevi çalışmalar için de uygun saatler.

Hafta sonu Ay Yay burcunda ilerleyecek. Adaletin, hakkımızı gözetmenin öncelikli olacağı iki gün boyunca kısıtlanmak istemeyeceğiz. Daha hareketli ve aktif olmayı tercih edebiliriz.

Haberin Devamı

25 Mart haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

İlişkilerinizde maddi ve manevi olarak alma-verme dengenizi sorgulayacağınız bir hafta olacak. Sosyal hayatınız hareketli geçecek. Beklemediğiniz kişilerden alacağınız yardım da size kendinizi değerli hissettirecek.

YÜKSELEN BOĞA

İşinizle ilgili konulara odaklanacağınız bu hafta yeteneklerinizi gösterebilmek açısından desteklisiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşanabileceğinden temkinli olmakta fayda var. Yeni kişilerle tanışabilir, yeni gruplara dahil olabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Sosyal hayatınız ile özel hayatınızın sınırlarını belirlemek isteyebileceğiniz bir hafta. Çocuklarınızla ilgili bazı konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir. İşinizde ise olumlu gelişmeler gündemde olacak.

YÜKSELEN YENGEÇ

Ebeveynlerinizle ya da aile fertleriyle olan ilişkilerinizin ön planda olacağı bu hafta sosyal hayatınız biraz kısıtlanabilir. Seyahat planları yapabilir, eğitimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Yakın çevrenizle olan iletişiminizi sorgulayacağınız bir hafta. İşinizle ilgili bilgi alışverişinde aksamalar yaşanabilir. Maddi konularda karşılaşacağınız fırsatları değerlendirmeye gayret edin.

YÜKSELEN BAŞAK

Finansal konulara odaklanacağınız bu hafta eğitimle ya da seyahatlerle ilgili harcama yapmanız gerekebilir. Günlük düzeninizi daha rahat yürütmek içim değişiklikler yapabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısı ise ikili ilişkilerde güzel gelişmeler gündemde olacak.

YÜKSELEN TERAZİ

Kendiniz için uzun zamandır yapmak istediğiniz harcamaları bu hafta yapabilirsiniz. Kazalara karşı riskli hareketlerden sakının. Özel hayatınızda isteklerinizi daha net gündeme getirecek ve yeni kararlar alacaksınız.

YÜKSELEN AKREP

Bağımlılıklarınızı sonlandırabileceğiniz bu hafta ikili ilişkilerde de sizi kısıtlayan durumları çözümlemek isteyebilirsiniz. Aileden alacağınız yardım iyi hissettirecek. Özel hayatınızda yeni tanışmalar olabilir.

YÜKSELEN YAY

Hem iş arkadaşlarınızla hem de özel arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ön planda olacağı bir hafta. Yoğun bir toplantı, görüşme trafiği yaşanabilir. Çalışma ortamınızda karşılaşacağınız bazı durumları da idare etmeniz gerekecek.

YÜKSELEN OĞLAK

İşinizle ilgili kararsızlıklarınızı netleştireceğiniz bu hafta özel hayatınıza fazla vakit ayıramayabilirsiniz. Maddi açıdan şanslı olacaksınız. Yaratıcı fikirlerinizi de hayata geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hayata bakış şeklinizi sorgulayacağınız bu hafta yurt dışıyla ilgili konular da gündemde olacak. Uzaktaki akrabalarla ilgili haberler alabilirsiniz. Evinizle ya da gayrimenkullerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK

Maddi konulara odaklanacağınız bu hafta trafikte her zamankinden daha dikkatli davranın. Yeni bir eğitime başlayabilir, kısa bir seyahat planlayabilirsiniz. Bırakmak istediğiniz bağımlıklarınızı bırakmak için de uygun bir zaman.

 

Hepimize dengeli geçecek bir hafta olması dileğimle sevgiler,

Aslıhan Doktoroğlu

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter                   @astrolojihan