Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Başak Dolunayının etkileri devam ederken, Balık ve Kova burcundaki yerleşimlerin algılarımızı, kararlarımızı zorlayacağı bir haftadayız. Haftayı yaratıcı fikirler geliştirme açısından değerlendirebiliriz.

26 Şubat Pazartesi, haftaya Ay Başak burcundayken başlıyoruz. 17:30’a kadar yeni işlere başlamak yerine tamamlamamız gereken işlere öncelik verebiliriz. Akşam saatlerinde ilişkiler konusunda kendimizi daha etkin ve rahat hissedeceğiz.

27 Şubat Salı, gün genelinde iddialı ve kibirli davranışlara müsait bir zemin var. Sınırları zorlayan hareketlerden uzak durmaya dikkat edilmeli.

Haberin Devamı

28 Şubat Çarşamba, haftanın öne çıkan günü. Düşüncelerimizin, kararlarımızın engellendiğini hissetme, iletişimde sorunlar yaşama ön planda olacak. Detaylara odaklanmada zorlanabiliriz. Sağlıkla ilgili ayaklar ve solunum sistemi rahatsızlıklarında artış yaşanabilir. Otorite figürleri ile ilgili konular da gündemi meşgul edecek.

29 Şubat Perşembe ve 1 Mart Cuma Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Haftanın daha rahat etkiye sahip günleri. İçimizi ısıtan haberler alabilir, güzel fırsatlarla karşılaşabiliriz. Kırgınlıkları düzeltmek için de uygun günler.

2 Mart Cumartesi, 10:47-16:56 arasına önemli görüşme ve kararları denk getirmemeye gayret edelim. Yaratıcı faaliyetlerle ilgilenmek, manevi konulara yönelmek bize iyi gelebilir.

3 Mart Pazar ise Venüs’ün zorlayıcı açısı ilişkilerde gerginlikleri, özgürlük isteğinin yoğun yaşanmasını gündeme getirecek. Abartı harcamalardan uzak durulmalı. Hafta sonu yer hareketlerinde de artış görülebilir.

26 Şubat haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Bedensel enerjinizi kuvvetlendirmeye özen göstermeniz gereken bu hafta maddi konular da önceliğiniz olacak. Çevrenizden gelen önerilerle alacağınız kararlar konusunda etraflıca düşündüğünüze emin olun. Beklemediğiniz kişilerden destek gelebilir.

YÜKSELEN BOĞA

Aşk hayatınıza, çocuklarınıza ağırlık verdiğiniz bir dönemdesiniz. Arkadaş çevrenizde ya da gruplar içinde baskı altında hissedebilirsiniz. Bir yandan da sosyal hayatınızın hareketli olacağı bu hafta iş ortamında önemli kararlar alırken temkinli olun.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Ailevi konuların ön planda olduğu bu hafta işinizle daha fazla ilgilenmek zorunda kalıp kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Seyahatlerle, eğitimlerle ya da hukuki süreçlerle ilgili planda olmayan gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır tamamlayamadığınız işleri de bu hafta netleştirebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Düşüncelerinizi hayata geçirmeye çalıştığınız bu hafta gerçekçilikten uzaklaşmamaya gayret edin. Temkinli atacağınız adımlar kalıcı sonuçlar verecek. Bir yandan da özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız paylaşımlar size iyi gelecek.

YÜKSELEN ASLAN

Finansal süreçleri toparlamaya odaklandığınız bu hafta harcamalarınızda artış olabilir. Bir yandan da işinizle ilgili karşılaşacağınız fırsatlar olacak, değerlendirmeye çalışın. İkili ilişkilerinizde ise inatçı ve baskıcı davranmamak gerilimleri azaltabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Kendinize odaklanacağınız bu hafta beslenmenize daha fazla dikkat etmeniz önemli. İkili ilişkilerinizde sorunları görmemezlikten gelme tuzağına düşmeyin. Partnerinize daha anlayışlı ve yardımcı olmak size iyi gelecek. Çalışma ortamınızda önyargılı davranışlar soruna yol açabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN TERAZİ

Hayatınızdaki tıkanmış konularla ilgilenmeyi seçtiğiniz bir haftadasınız. Günlük akışınızda bazı aksilikler yaşanabilir. Çalışma arkadaşlarınız bu süreçte size yardımcı olacak. Özel hayatınızda ise çarpıcı gelişmeler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN AKREP

Sosyal hayatınızı düzenlemeye çalıştığınız bu hafta aşk hayatınızla ilgili de yeni kararlar almanız gerekecek. Bu konuda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Mantıkla vereceğiniz kararların sonucu güzel olacak. Evinizle ilgili planda olmayan harcamalar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YAY

Gruplar önünde yer aldığınız ve yeni sorumluluklar üstlendiğiniz bir dönemdesiniz.

Ebeveynlerinizle ya da evinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Önceliklerinizi belirleme konusunda zorlanacaksınız. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sakin olmaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Hayata bakış şeklinizi sorguladığınız bu hafta yakın arkadaşlarınızla ya da kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde biraz zorlanabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili riskli kararlar almamaya dikkat edin. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN KOVA

Paylaşımlı paralara, başkalarından gelen yardımlara odaklandığınız bir dönemdesiniz. Bu hafta kendi kazançlarınızla ilgili sorumluluk almanız gerekecek. Normalden daha fazla efor sarf edebilirsiniz. Esnek bir bakış açısına sahip olursanız gayrimenkullerle ilgili konularda kazançlı çıkabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

İkili ilişkilerinize yoğunlaştığınız bir dönemdesiniz. Bu hafta kendinizi ihmal ettiğinizi düşünebilir, baskı altında hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Kararlarınızı korkularınız sebebiyle değil içten istedikleriniz doğrultusunda verin. 

Hepimize güzel bir hafta olması dileğimle, sevgiler.