Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

8 Nisan 2024’te gerçekleşecek Güneş tutulması, Meksika, ABD'nin doğu bölgeleri ve güneydoğu Kanada'dan gözlemlenebilecek. Türkiye'den izlenemeyecek bu tutulma Koç burcunda gerçekleşen, etkisi kuvvetli tam tutulma.

Nisan 2023’te başlayan Koç-Terazi aksı tutulmaları 2025 ortasına kadar hayatımızın direksiyonunu elimize almamız gerektiğini hatırlatıyor. Koç burcu öncü bir burçtur ve başlatma enerjisi kuvvetlidir. Koç tutulmamaları, özellikle de Güneş tutulmaları, kişisel mücadelelerimizin ön planda olacağını anlatır.

Haberin Devamı

2005 senesini bir hatırlayalım. O dönemde hayatımızın hangi alanında bireysel bir savaş veriyorduk? O dönemde bizim için değerli olduğunu düşündüğümüz, önceliğimiz olan kişi ve konular acaba misyonunu tamamlamış olabilir mi?

Bu tutulma aslında o dönem ile bağlantıda olan bir tutulma. Ekim ayına kadar bireysel anlamda benliğimize yara verdiğini düşündüğümüz pek çok konuyu şifalandırma şansı bulacağız. Önemli olan cesurca ve bencil davranmadan hayatımızın önceliklerine yatırım yapabilmek olacak.

Bu süreçte zaman zaman geçmişteki acılarımızla tekrar karşılaşabiliriz. En yakınlarımızla olan ilişkilerimizi daha fazla sorgulayacağız. Bitmez dediğimiz birçok konuyu sonlandırıp tertemiz bir sayfa açma şansımız da çok yüksek.

Mayıs sonu ve Temmuz başında, bugünlerde yaşadığımız olayların yine gündemde olacağını göreceğiz.

Koç burcunun gölge yönlerine kapılmadan ilerlemeye çalışalım. Sabırsız, fevri ve egoist düşünmemeye gayet edelim.

Ekim ayına kadar doğum haritalarımızın Koç burcuna denk gelen ev konularında yeni girişimler ve mücadeleler içinde olacağız.

Yükselen burcu Koç olanların hayatlarında yeni başlangıçlar ön planda olacak. Farklı kazanç kapıları gündeme gelebilir.

Yükselen Boğalar geri plana attıkları konularda farkındalık yaşayacakları olaylarla karşılaşacaklar.

Yükselen İkizlerin sosyal hayatının hareketli olacağı bu dönemde bazı sonlanmalar yaşanabilir.

Yükselen Yengeçlerin iş hayatlarında önemli gelişmeler yaşanırken arkadaş çevrelerinde şaşırtıcı olaylara şahit olacaklar.

Haberin Devamı

Yükselen burcu Aslan olanlar hayata bakış şeklini değiştirecekleri olaylar yaşarken iş hayatlarında da radikal kararlar alabilirler.

Yükselen Başaklar için her anlamda dönüşümün gündemde olacağı bu dönemde finansal konularda aceleci davranmamaya dikkat edilmeli.

Yükselen burcu Terazi olanlar ikili ilişkilerinde, ortak yürütülen işlerde ve evliliklerinde önemli kararlar alacaklar.

Yükselen Akrepler sağlıkla ve çalışma şartları ile ilgili yeni düzenlemeler yaparken ikili ilişkilerde de sürpriz gelişmeler yaşayabilirler.

Yükselen Yaylar için aşk hayatı, yaratıcılıkla ilgili konular ve çocukları ön planda olurken günlük akışlarını da farklılaştıracaklar.

Yükselen burcu Oğlak olanlar aileyle, ebeveynlerle ya da gayrimenkullerle ilgili konularla daha fazla ilgilenecekler.

Yükselen Kovalar kardeşlerle, yakın arkadaşlarla olan ilişkilerine odaklanırken yeni fikirlerini de hayata geçirme şansı bulacaklar.  

Yükselen Balıklar için ise bu dönemde kazançları, maddi konular öncelikli konular olurken kendi değerlerini de sıkça sorgulayacaklar.

Haberin Devamı

Dünya kadar Türkiye için de önemli olan bu tutulma ile finansal süreçleri, liderleri ve kadınlarla ilgili konuları oldukça fazla konuşacağız. Temmuz’un ilk yarısı, Türkiye için de önemli gelişmelerin yaşanacağı zaman olacak.

Koç burcundaki Güneş tutulmasından 6-16 Nisan, 6-16 Temmuz, 7-17 Ekim, 4-14 Ocak arasında doğanlar ve haritalarında 19 derece öncü burçlarda (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) vurgusu olanlar daha yoğun etki alacaklar.

Aynı zamanda bu tutulma, Mart-Mayıs 1968, Temmuz-Eylül 1977, Ekim-Aralık 1986, Haziran 1973-Mayıs 1974 ve Şubat-Nisan 1996 arasında doğanların hayatlarına önemli değişimler getirecek. 

Hepimize yeni başlangıçları kolaylıkla hayatımıza katacağımız bir tutulma olması dileğimle, sevgiler.