9 Ekim Haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

9 Ekim haftasının en önemli gündemi Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması. Bu hafta Venüs ve Mars da burç değiştirecek.

9 Ekim Pazartesi sevgiyi ifade şeklimizi gösteren Venüs, Aslan burcundan Başak burcuna geçecek. Duygularımız o coşkun halden mantık odaklı olmaya dönüyor. 8 Kasım’a kadar olan süreçte değerli hissetme halimizi emek verilmiş tutumlar daha çok etkileyecek. Eleştirel bakışın, detayların önem kazanması sevginin çok da sağlıklı gösterilememesine yol açabilir. Hem ikili ilişkilerde hem de sosyal hayatta kurallara önem vereceğiz. Bu dönemde daha çok faydalı olmaya odaklanabiliriz. Pazartesi öfke kontrolüne ve riskli hareketlere karşı da dikkatli olmamız gereken bir gün.

Haberin Devamı

10 Ekim Salı ise Venüs’ün zorlu açısı sebebiyle sevgi ve değer görme konusunda zorlanabiliriz. Gün genelinde bu konularda fazla ısrarcı olmamaya gayret edelim.

11 Ekim Çarşamba sağlığımıza daha fazla dikkat etmemiz gereken bir gün. Bel ve böbrek şikayetlerinde artış olabilir.

12 Ekim Perşembe Plüton ileri harekete geçecek. Ocak ayına kadar Aralık 2022-Mart 2023 arasındaki emeklerimizin sonucunu alacağız. Mücadele şeklimizi anlatan Mars da burç değiştirecek ve 24 Kasım’a kadar ilerleyeceği Akrep burcuna geçecek. Mars bizlere bu dönemde girişimlerimizde kararlı ve gözü kara olmayı veriyor. Terazi burcundayken gökyüzünde hakim olan dengeleri gözetme ihtiyacı sebebiyle istediğini hayata geçiremeyen enerji, şimdi hedefe odaklanıp harekete geçme haline dönüşecek. Bu dönemde cesaret edemediğimiz adımları atabilir, hatta gözümüzü karartarak eyleme geçebiliriz.

13 Ekim Cuma irade gösterdiğimiz konularda güzel geri dönüşler alabiliriz.

14 Ekim Cumartesi, Terazi burcunda olacak halkalı Güneş tutulması, neleri geride bırakmamız gerektiğinin altını çizen olayları gündemimize getirecek. Bu tutulma yeni başlangıç yapabilmek için bitirilmesi gereken noktaların altını çizecek. Genel hatları ile olayların 2025’e kadar yaşayacağımız süreci anlattığını unutmayalım. Geçmişten getirdiğimiz ve bir türlü adaleti sağlayamadığımızı düşündüğümüz konulardan sonuç alma şansımız olacak.

Haberin Devamı

15 Ekim Pazar 14.00’e kadar gerginlik hissedebiliriz. Sonrasında ise daha kararlı ve ne istediğini bilen bir tavırda olacağız. Tutkunun da ön planda olacağı bir gün.

15 Ekim haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

İkili ilişkilerin gündemde olacağı bu hafta söylediklerinizde kırıcı olmamaya gayret edelim. Çalışma arkadaşlarıyla anlaşmazlıklar yaşanabilir. Finansal konularda istediklerinizi elde edebileceğiniz bir hafta.

YÜKSELEN BOĞA

Sağlığınızla ilgili hassasiyetlere karşı dikkatli olmanız gereken bu hafta beslenmenize de özen gösterin. Özel hayatınızda anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. Gruplar içinde daha aktif olacaksınız.

YÜKSELEN İKİZLER

Aşk hayatınızda sizin dışınızda gelişen konulara odaklanmanız gerekebilir. Aile büyükleriyle ilgili konularla daha fazla ilgileneceksiniz. İşinizde yapmak istediklerinizi hayata geçirebileceğiniz bir hafta.

YÜKSELEN YENGEÇ

Aile içindeki dengeleri korumanız gereken bu hafta uzun vadeli planlarınızla ilgili de gelişmeler yaşanacak. Düşüncelerinizin hak ettiği karşılığı almadığını hissedebilirsiniz. Aşk hayatında ise istediğiniz istikrarı yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Yakın arkadaşlarla ilgili sorumluluk almanız gerekecek bir hafta. Maddi konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. Aileden destek almak size iyi gelecek.

YÜKSELEN BAŞAK

Finansal konularda gerçekçi davranmanız gereken bu hafta özellikle ikili ilişkilerde mükemmeliyetçi davranmamaya gayret edin. İletişiminiz ise denge oluşturmaya odaklı olsun.

YÜKSELEN TERAZİ

Sizler için önemli olan bu hafta krizli konular gündeminizde olacak. Daha geri planda kalmak isteyeceksiniz. Kazançlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Sonlandırmanız gereken konuların gündemde olacağı bu hafta ikili ilişkilerinize yoğunlaşacaksınız. Sosyal ortamlarda huzursuz hissedebilirsiniz. Kendinizle ilgili aktiviteler size iyi gelecek.

YÜKSELEN YAY

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinize odaklanacaksınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmek bu hafta zor gelebilir. Evinizde yalnız kalmayı ya da ailenizle birlikte vakit geçirmeyi tercih edeceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

İşinizde risk almamanız gereken bu hafta fikir tartışmalarında da uzak durun. Çocuklarınızla ilgili gündemde olmayan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Arkadaş gruplarında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

YÜKSELEN KOVA

Uzaklarla ya da uzaktaki aile bireyleri ile ilgilenmenizi gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Bu hafta öz değerinizi sorgulayacağınız olaylarla karşılaşacaksınız. İşinizle ilgili kalıcı adımlar atabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Harcamaların, aniden gelişen sorunlu konuların gündemde olacağı bu hafta ilişkilerinizde fazla eleştirel davranmamaya özen gösterin. Kendinizle ilgili uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. 

Hepimize iyi bir hafta olması dileğimle, sevgiler.

 

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter: @astrolojihan