Dekorasyon “Bloom by Emir Uras for Gaia & Gino” Özel Koleksiyonu Bilstore'larda

“Bloom by Emir Uras for Gaia & Gino” Özel Koleksiyonu Bilstore'larda

21.04.2011 - 14:26 | Son Güncellenme:

Dünya markalarının özel tasarım ürünlerini İstanbullularla buluşturan Bilstore Mağazaları yeni bir koleksiyonu daha satışa sunmaya hazırlanıyor...

“Bloom by Emir Uras for Gaia & Gino” Özel Koleksiyonu Bilstorelarda

Önümüzdeki günlerde Bilstore Mağazalarında satışa sunulacak olan “Bloom by Emir Uras for Gaia&Gino” özel koleksiyonu, dünyanın seçkin ülkelerinde tasarım konusunda öncü olan mağazalarda ürünlerine rastlanan Gaia & Gino markasına ait. Markanın Emir Uras tarafından tasarlanan özel Bloom Koleksiyonundan seçilen özel ürünler çok yakında Bilstore'larda yerini alıyor.

Haberin Devamı

Emir Uras'ın usta kalemiyle hayat bulan şık ve seçkin kaselerin yer aldığı Bloom Koleksiyonu ayrıca MoMA'ya özel üretilen deseniyle de anılıyor. Emir Uras tarafından tasarlanan ve MoMA mağazasında Mayıs – Ağustos ayları arasında satışta olacak exclusive desenin yer aldığı Bloom Koleksiyonunun diğer özel ürünlerine Bilstore'lardan ulaşılabilecek.

En çok gelecek vaat eden genç tasarım markalarından olan ve hitap ettiği lüks segmentteki ev objeleri tasarımında ödüllü Gaia & Gino'nun bu özel koleksiyonu ünlü Mimar Emir Uras imzası taşımasıyla da ayrıca önem taşıyor.

Gaia & Gino Hakkında

Gaye Çevikel tarafından 2004 yılında kurulan; yenilikçi, yaratıcı ve sıradışı ürünleriyle fark yaratan firmanın mükemmel tasarıma bağlılığı, yeni konseptleri günlük ev yaşamı ile bütünleştirmedeki ve geleneklerden kopmadan göz alıcı objeler yaratmadaki kararlılığı dünyanın önde gelen tasarımcıları ile imzaladığı başarılı ortaklıklarla sonuçlanıyor.

Yazarlar