Dekorasyon Bursa'nın dünya markası, Minteks...

Bursa'nın dünya markası, Minteks...

22.05.2014 - 14:45 | Son Güncellenme:

Bir dünya markası haline gelen Minteks, zengin koleksiyonu ve hizmet anlayışı ile de göz dolduruyor.

Bursanın dünya markası, Minteks...

Adımları küçük bir dükkânda havlu satışı ile atılan ve zamanla bir dünya markası haline gelen Minteks, sektöründe izlenen olmaya devam ediyor. Ev tekstili ürünlerinde tasarım, yaratıcılık ve kaliteyi bir araya getirerek sektöründe ilklere imza atan Minteks, dekorasyon ve tekstil alanında bir evin ihtiyaç duyduğu her alanda müşterilerine özel koleksiyonlar sunuyor.

YAŞAM ALANLARINA DEĞER KATIYORUZ

Haberin Devamı


Önemli olanın kısa sürede bir marka yaratmak değil, süreç içerisinde tüketicilerin aklında yer edinmiş kalıcı bir marka olabilmek olduğunun altını çizen Minteks Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman, “Biz ürünlerimizle müşterilerimizin kültür yapısına, yaşam tarzına ve duygusal bağlarına da hitap ettiğimizin farkındayız. Ürettiğimiz işlerin kalitesi ve referanslarıyla tüketicinin gözünde her zaman tercih edilen bir marka olduk. Küresel bir marka olmayı planlı ve uzun vadeli bir sürecin sonunda başardık” dedi.

Minteks’in inovatif yapısı ve kaliteli hizmetiyle dünyada tanınan bir marka haline geldiğinin altını çizen İrman, “Yüz elliden fazla desenle ürettiğimiz havlu ve bornozlarımız, tekli havlu hediyelik kutusundan, 45 parça ahşap çeyiz sandığına kadar çeşitli ambalajlarda müşterimizin beğenisine sunduğumuz tekstil ürünlerimiz ile fark yaratmaya devam ediyoruz. Ayrıca 20 değişik aromada natürel sabunumuz, aromatik 5 ayrı yağımızı tüketicilerimiz ile buluşturarak, yaşam alanlarına değer katmaya devam ediyoruz” dedi.

TERCİH EDİLEN MEKAN

Haberin Devamı


Sektöründe 20 yıllık tecrübesi bulunan Minteks, aynı zamanda 5 bin 600 metrekaresi kapalı alan olmak üzere, 30 bin metrekarelik alanında üretim tesisleriyle birlikte tercih edilen bir dinlenme ve cazibe merkezi.

İrman, seçkin menülerini, müşterileri ile buluşturduklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü; “Şu anda tekstil bölümümüze paralel olarak, bin 500 metrekarelik satış mağazamız ve restaurantımız ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Bursa’da tercih edilen mekân olduk. Ev aksesuarları satışını yaptığımız Minteks Home, benzin istasyonu ve Kafkas corner ile tam bir kompleks olduk. Hem şehre yakın hem de kırsal bir mekân içindeyiz”

"FASHION" YAYINDA!


Sektörüne bir yenilik daha getirerek "Minteks for FASHION in Home Textile" dergisini yayınlayan Minteks, tekstil dünyası basta olmak üzere, dekorasyon, tasarım, aksesuar ve sanat gibi başlıklarla sektörün nabzını tutuyor. İkinci sayısı yayınlanan FASHION, Minteks aracılığıyla ücretsiz olarak meslek odaları, özel sağlık kurumları, doktor muayenehaneleri, kuaförler, mimarlar, oteller, cafe & restaurant gibi şehrin önemli noktalarında okuyucularıyla buluşuyor.

Tasarımın insan hayatını kolaylaştırırken aynı zamanda da yeni sektörler de yaratarak insan refahını arttıran yegâne unsur olduğuna değinen İrman, " Herkes “tasarım” denildiğinde çoğunlukla komplike şeyler düşünüyor. Oysa tasarım dediğimiz şey her gün günlük hayatımızı kolaylaştıran tasarım harikası eşyalardır" dedi. FASHION'un misyonunun özellikle ev tekstili ve ev ihtiyaçları orijininde tasarımları ön plana çıkarmak olduğunu söyleyen İrman, "Sektörümüze kazandırdığımız FASHION dergimiz ile heyecan ve gurur duyuyoruz" diye konuştu.

EVTEKS 2014'TE MİNTEKS RÜZGARI

Haberin Devamı


Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen fuarlarında tüketicileriyle buluşmaya devam eden Minteks, Uluslararası Ev Tekstili Fuarı EVTEKS 2014'teki yerini de aldı. 21-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında CNR-EXPO Yeşilköy'de düzenlenen fuarda Osmanlı, Princes, Contes, Nostalji, Panama, Argentina, Vanna, Blue Marine gibi yeni koleksiyonlarını kullanıcısıyla buluşturan Minteks, fuarı ziyaret edenlerden büyük ilgi görüyor.

Yazarlar