Yaşam Çarpa çarpa durdu

Çarpa çarpa durdu

01.02.2010 - 01:26 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece’de yan yolda aşırı hız yapan bir cip, bir otomobile çarptıktan sonra bariyerleri parçaladı, ağaçları yıktı ve bir elektrik direğine çarparak durabildi. Cipte bulunan 3’ü kadın 4 kişi ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Çarpa çarpa durdu


Kaza dün saat 05.00 sıralarında D-100 Karayolu Güney yan yol Küçükçekmece mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 AST 25 plakalı cip, aşarı hız nedeniyle karşı yönden gelen Ahmet A. yönetimindeki 34 ZN 1869 plakalı otomobile çarptı.
Otomobil kaldırıma çıkıp durabildi. Kontrolden çıkan cip ise bariyerleri parçalayıp önce kaldırıma, ardından da boş alana çıktı. Ağaçları devirerek yaklaşık 200 metre sürüklenen araç, aydınlatma direğine çarparak durabildi. Cipte bulunan Burcu G. ve beraberindeki 2 kadın ile sürücü ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü Ahmet A.’nın başında da sıyrıklar oluştu. Kaza sonrası cip ve otomobil kullanılamaz hale geldi.
Öte yandan kaza sırasında cipin tekerleğinin fırlaması sonucu Naci A.’nın kullandığı 34 TEE 06 plakalı taksi de hasar gördü.

Cip metrelerce sürüklendi
Cipin çok hızlı olduğunu belirten görgü tanıkları, “Karşı yönden gelen otomobile çarptıktan sonra metrelerce sürüklendi. Bariyerleri ve ağaçları devirdi” dedi. Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Yazarlar