Cilt Bakımı Cep telefonunuz sivilce yapıyor olabilir

Cep telefonunuz sivilce yapıyor olabilir

02.04.2020 - 17:37 | Son Güncellenme:

Bazen doğru beslenme, doğru cilt bakım rutini ve doğru egzersiz rejimimiz olsa bile, cildimiz hala problem yaşayabilir veya tahmin edilemeyecek kadar yağlı olabilir. Birçok günlük etkileşim cildimizin farkında bile olmadığımız şekilde tepki vermesine neden olabilir. Güvenilir yaşam arkadaşlarımızdan biri olan cep telefonlarımız cildimizin lekelenmesine ve yağlı olmasına sebebiyet verebilir.

Cep telefonunuz sivilce yapıyor olabilir

Cep telefonlarının tuvaletlerden daha fazla bakteri taşıdığını biliyor muydunuz? Evet, bu gerçekten iğrenç, ama cildiniz söz konusu olduğunda bu gerçeğin farkında olmak önemlidir.

Haberin Devamı

Her gün yanaklarınızdan biri veya her ikisi de birçok bakteriye maruz kalır. Bu bakteriler cep telefonunuzdan cildinize geçerek sivilcelere ve siyah noktalara neden olabilir.

Cep telefonu ile ilgili cilt sorunlarının önlenmesinde ilk adım, cep telefonunuzu haftada en az bir kez bir temizlik maddesi ile temizlemektir. Bu, bakterilerin cep telefonunuzdan cildinize aktarılmamasını sağlar.

Sıra geldi cildinizi temizlemeye. Ne olursa olsun, telefonunuzu temizleseniz bile; cildinizi iki aşamalı bir temizlikten geçirmelisiniz. Cilt temizleme rutininizi, jel bir ürün ve tonik ile oluşturabilirsiniz.

Yazarlar