Yaşam DNA testi yapılacak

DNA testi yapılacak

08.01.2011 - 02:16 | Son Güncellenme:

Niğde’nin Bor ilçesinde önceki akşam Mesut Baykal (32) yönetimindeki otomobil, Uğur Şenkul (35) yönetimindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Her ikisi de LPG’li olan otomobiller alev topuna döndü

DNA testi yapılacak

Sürücüler ile beraberlerindeki Mazlum Atalan (33), Hüseyin Atalan (28), Taner Kızılboğa (30) ve Arif Akkuş (32) yanarak hayatını kaybetti. Yandıkları için tanınmayacak hale gelen cesetlerin kimlikleri, plaka kayıtlarından yola çıkılarak ulaşılan yakınlarının verdiği bilgiler doğrultusunda saptanabildi. Ölen 6 kişinin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Tanınmayacak haldeki cesetlerin kime ait olduğu, yakınlarından kan örneği alınıp DNA testiyle belirlenecek.

Haberin Devamı

DNA testi yapılacak

Okuldan erken çıktı faciadan kurtuldu
Kazada ölen Mazlum Atalan’ın oğlu Bor TOKİ Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Mehmet Atalan’ın da okula aynı otomobille gidip geldiği için öldüğü sanıldı. Ancak Mehmet Atalan’ın okuldan erken çıktığı, babasını beklemeyip, otobüsle beldeye döndüğü anlaşıldı. Ailenin yakınları, “Mehmet her gün okula babasının işe gittiği araçla gidip geliyordu. Kaza günü ise okuldan erken çıkmış. Babasını beklemeyip bir otobüsle beldeye gitmiş. Mehmet bu şekilde ölmekten kurtuldu” dedi.
NİĞDE DHA

Yazarlar