Genel Sağlık Dünyagöz'den Kadınlar Günü'ne özel kampanya!

Dünyagöz'den Kadınlar Günü'ne özel kampanya!

06.03.2013 - 18:08 | Son Güncellenme:

Dünyagöz Hastaneler Grubu, göz estetik konsültasyonu alanında yepyeni bir uygulamaya imza attı.

Dünyagözden Kadınlar Gününe özel kampanya

İnternet üzerinden “www.dunyagozestetik.com” adresine girilerek yüzünüzün çekilen 3 fotoğrafı Dünyagöz’ün uzmanları tarafından incelenip size göz ve göz çevresi estetiğinizle ile ilgili bilgiler veriliyor. Dünyagöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bu siteye girerek fotoğraflarını paylaşan ilk 50 kadına ise medikal estetik uygulamalarında özel ayrıcalıklar tanıyor.

Dünyagöz Hastaneler Grubu, “www.dunyagozestetik.com” adresinden artık online konsültasyon hizmeti de vermeye başladı. Size düşen ise bu siteye girip, yüzünüzün önden, sağdan ve son olarak da soldan fotoğrafını çekiyorsunuz. Bu çektiğiniz fotoğrafların ardından ad, soyad, doğum yılı, e-mail, telefon numaranız ve yaşadığınız şehir ile birlikte şikayetinizi yazıp gönderiyorsunuz. Daha sonra ise Dünyagöz’ün uzmanları tarafından bu çektiğiniz fotoğraflara bakılıyor ve size göz ve göz çevresi estetiği ile ilgili size yakışan ve en uygun tedaviler hakkında bilgi ve sorularınıza yanıt veriliyor. Uygulama yaşadığı şehirde Dünyagöz olmayanlar için de ön konsültasyona güzel bir olanak sağlıyor.

Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara ayrıcalık

Dünyagöz Hastaneler Grubu, yeni uygulamasının tanıtımı için Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak kadınlara özel fırsatlar sunuyor. “www.dunyagozestetik.com” adresinden “Güzelliğine önem veren 50 şanslı kadın aranıyor” sloganıyla sunulan fırsattan yararlanmak için bayanların yapması gereken tek şey; bu siteye girerek fotoğrafını paylaşan ilk 50 kadın arasında yer almak. Bu 50 şanslı kadın medikal estetik uygulamalarında kazanacakları özel ayrıcalıklarla güzelliklerini yeniden keşfedecekler.

5 Şanslı Kadına Sıkılaştırma Tedavisi

Dünyagöz Hastaneler Grubu, bu 50 kadının içerisinde seçilecek 5 şanslı kadına ise tek seans göz sıkılaştırma tedavisi hediye ediyor. Sizde bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız “www.dunyagozestetik.com” adresine girerek bir fotoğrafınızı paylaşın.

Yazarlar