Stil Eddie Redmayne

Eddie Redmayne

09.05.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modazon Stil İkonları dosyasının yeni konuğu 'My Week With Marilyn' filminde  Michelle Williams ile ekran karşısına çıkarak gönülleri fetheden karizmatik oyuncu Eddie Redmayne..

Eddie Redmayne

Film endüstrisi pek çok yakışıklı ve yetenekli aktörlerle karşılaştı. Kimileri senaryo seçimlerindeki hatalardan, kimileri kendilerini yeterince geliştirmediğinden ya da yansıtamadıklarından, film sektöründe fazla tutunamadılar. İngiltere'den genç, yakışıklı ve yetenekli biri geldi ki, gündemden düşmeyen bir popülariteye ulaşacak kadar parladı. Eton Koleji, Trinity Koleji ve Cambridge'tan aldığı eğitim süresince sanatla iç içe olan 1982 doğumlu Eddie, oyunculuğa küçük yaşlarından itibaren ilgi duydu. 

Haberin Devamı

Eddie Redmayne
 

Lise zamanlarında birkaç tiyatro oyununda yer alma şansına sahipken, mezun olduktan sonra oyunculuk adına kendini gösterebilme şansını elde edemedi. Fakat ümidini hiç kesmemiş olacak ki, sanatla büyüyen genç adam, profesyonel anlamda ilk oyunculuk çıkışını Shakerpear'ın 'Onikinci Gece' oyunununda gerçekleştirdi. Oyunculuğa olan tutkusu sayesinde, sayısı artan başarılara imza attı ve 2005 yılında Critics' Circle Theatre Awards'dan 'En İyi Yeni Oyuncu' ödülüne layık görüldü. Hızla yükselen bir kariyer ve aslında olmak istediği noktaya ulaşma çabasında, kendini kanıtlamak için birçok role soyunan Redmayne, John Lagon tarafından yazılan tiyatro oyunu 'Red' ile etkileyici bir performans sergileyen Eddie, 2010 senesinde Tony Ödülleri'nde 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülünü alarak, başarısını yeniden tescillemiş oldu.

Haberin Devamı

Eddie Redmayne

Sanata olan bağlılığını fotoğraf çekerek, piyas yazarlığı ve daha genç yaşta olmasına rağmen aldığı "tiyatro eğitimine" dayanarak oyuncu koçluğu yaparak gösteriyor olması da Redmayne'nin gelecekte başarılarına yenilerini ekleyeceğinin göstergesi oluyor.

Yakışıklılığı konusunda farklı otoritelerce değerlendirildiğinde aslında herkes ortak bir payda da buluşuyor; Elmacık kemiklerine yayılan cilleri bu genç adama farklı bir ifade katıyor ve gülümsemesi de eklendiğinde oldukça çekici olmasını sağlıyor!.. Film dünyası tarafından bu özelliği açısında karakter oyunculuğu aşamasında değerlendirleceği My Wekk With Marilyn filmi ile bir kez daha gündeme gelirken, şimdiden farklı ve alternatif tarzı ile genç model ve oyuncu, genç kızların hayranlık aşamasında hafızalarda yer ediyor. Ayrıca, şimdiden, sayısız oyunda yer alması, filmlerde, reklam kampanyalarında, moda haftalarında dünyaca ünlü markaların podyumlarında yürümesi geleceğe ciddi bir yatırım yapmasını sağlayacak.

Eddie Redmayne

Oyunculukta olan başarısını modellikte de sürdüren Redwayne, Christopher Bailey'e olan hayranlığını her defasında dile getirmekten çekinmeyerek moda dünyasında da varlığını gün geçtikçe daha çok hissettiriyor. Burberry'nin 2012 İlkbahar/Yaz kampanyasında objektif karşısına geçen genç yetenek, Cara Delevinge ile samimi ve sıcak pozlarıyla tekrar herkesin ilgisini toplamıştı. Oyunculuk eğitimi aldığı dönemden kalma bir yetenek olacak ki, Redmayne, kamera karşısında son derece rahat ve doğal olabiliyor.

Haberin Devamı

Eddie Redmayne

Sanat dünyasının eskiden beri, moda dünyasının ise son birkaç yıldır, farklı markalar ile çalışması sonucunda tanıyor olduğu Redmayne, abartısız tarzı sayesinde kendini en rahat ifade edebilen modeller arasında yer alıyor. Aristokrat bir İngiliz ailesinde yetişen, belirli kalıpların içine hapsolmadan, rahat ancak her daim şıklığa önem vererek, günlük hayatında dahi tarzından ödün vermeyen Redmayne, daha birçok markanın, tasarımcının dünya çapında farklı kampanya çalışmalarında dikkatlerini çekecek gibi gözüküyor.

Eddie Redmayne

Vogue, Elle, Harper's Bazaar gibi dergi gruplarında yayınlanan editoryallerin aranan yüzleri arasında yerini alırken, sokak modası konusunda da alternatif tarzı ile özellikle kendi yaş grubu "genç adamlara" şıklık tiyoları veriyor. Dikkat çeken başarılı bir oyunculuğu bir yana, çekici ve düzgün vücut hatları sayesinde genç model her zaman avantaj sahibi olacak gibi gözüküyor. Redmayne, kendisinden yaşça büyük meslektaşlarına göre ise; sahip olduğu özelliklerini doğru şekilde kullanmayı sürdürdükçe, genç yeteneklerin arasında her zaman dikkat çeken bir "yıldız" olmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Eddie Redmayne

Son dönemde "My Week With Marilyn" filminde Michelle Williams ile itinalı bir çalışmanın arından başarılı bir ikili olarak performans sergileyen Redmayne, sempatik tavırları ve herkesin yeniden yinelediği gibi doğal "gülümsemesi" ile herkeste bir iz bırakacak gibi gözüküyor!..

Yazı; Modazon.com / Elina Nikolayevna

Yazarlar