Trend alarmı: Tropik esintiler

Havaların hala soğuk olduğu ama günlerin de yavaş yavaş uzadığı şu dönemde, 2020 İlkbahar / Yaz trendlerinin neler olduğu da merak konusu. Ünlü markalar tarafından hazırlanan koleksiyonlarda öne çıkan trendlerin başında, önümüzdeki ilkbahar ve yaz sezonunu kasıp kavuracak tropik desenler geliyor. Yaz mevsiminin coşkulu, dinamik ve heyecan verici atmosferini gardıroplara taşıyan tropik desenler, doğanın naif ruhunu cesurca stilinize taşıyor. Tatil sezonunun desenleri olarak moda algısında yer edinen tropikal desenli kumaşlar, casual giyimden mayo ve bikini modellerine, pantolon ceket takımlardan mini etek ve şortlara kadar birçok modele ilham kaynağı oluyor. Moda dünyasının ünlü markalarının hazırladığı koleksiyonların yanı sıra sokak stilinde de çarpıcı modellerin olduğu tasarımlara ve nasıl kombin yapılacağına dair tüyoları, aşağıda detaylı bir biçimde bulabilirsiniz:

Haberin Devamı

Bol Pantolonlar

Yeni sezonda hem rahatlığı hem de şıklığıyla kombinlerde en çok tercih edilecek olan tasarımlar arasında, tropik desenli bol pantolonlar başı çekiyor. Hacimli tropik desenler, rahat kalıplarla tasarlanmış salaş pantolon modellerine, birçok farklı üst grup modeliyle kombin yapabilme imkanı sağlıyor. Bu tip pantolonları, düz pastel renk gömlekler, kısa kollu ve yarım balıkçıl body çeşitleri gibi birçok farklı ürün grubuyla takımlayabilirsiniz. Yaz ve ilkbahar sezonlarının vazgeçilmez ayakkabı modellerinden olan sandaletler, casual stilinizi tamamlayacak en ideal aksesuarlar arasında ilk sırada yer alıyor. Tropik desenli pantolonları, kendi kumaşıyla tasarlanmış ceket çeşitleri ile de tamamlayabilir, hem şık hem de ayrıcalıklı bir stil elde edebilirsiniz. Modal kumaşlarla hazırlanmış atlet ve body seçenekleri, bu tip desenli kumaşlarla hazırlanmış takımların içinde, kendinizi en rahat hissedeceğiniz modeller olarak tasarlanıyor.

Şortlar ve Miniler

İlkbahar mevsiminin coşkulu atmosferinde iddialı parçalarla stilinize yenilik kazandırmak istiyorsanız, tropik desenli şortların ve minilerin çarpıcı illüzyonundan yararlanabilirsiniz. Mini elbiseler, bu geçiş sezonunda birçok farklı biçimde kombinlenerek ayrıcalıklı bir stil elde etmenizi sağlayabilir. Şortlar, yaz mevsiminde yine tropik desenlerle tasarlanmış bustiyer modelleri ile size hem gündüz hem de akşam, mükemmel bir görünüm kazandırabilir. Rahatlığı, şıklığı ve trendleri bir arada deneyimlemek isteyenler için tropikal desenli şort takımlamaları, kusursuz seçenekler sunuyor. Tropik desenler, tercihe göre yine desenli veya düz renkli kumaşlarla tasarlanmış üst grup modelleriyle tamamlanabiliyor.

Haberin Devamı

2020 Bikini Modası

Yaz sezonunun en merak edilen parçalarından biri de şüphesiz bikini ve mayolar. 2020 yaz sezonunda bikini ve mayo modelleri de tropik desenin yumuşacık ve sımsıcak stili ile hareket kazanıyor. Yeni sezonda bolca tropik desenli modelleri görmeye hazır olun; zira geniş desenli tropikal dokunuşlara sahip modeller, bu yaz tüm plajları renklendirmeye hazırlanıyor. Boyundan bağlı mayo ve bikiniler bu sezon öne çıkacak olan modeller olmakla birlikte, bu stilin en çok yakıştığı desenlerin başında yine tropik çizgiler geliyor. Yalnızca bikini ve mayo modellerini değil, plaj modasının olmazsa olmaz parçalarından olan pareoları, şort ve plaj elbiselerini de yine bu göz alıcı desenlerle tasarlanmış ürünler arasından seçmeniz, güçlü bir tarz oluşturmak adına vazgeçilmez bir alternatif oluşturuyor.

Haberin Devamı

Aksesuar ve Ayakkabılar

2020 İlkbahar ve Yaz mevsiminin çılgın moda trendleri arasında öne çıkan tropik detaylar, ayakkabı, aksesuar ve çantalarda da göze çarpıyor. Tepeden tırnağa bir Hawaii stili için, kendinize en sevdiğiniz desenlerden şık bir gardırop hazırlayabilirsiniz. Sandalet ve terliklerin yanı sıra günlük giyimde de rahatlıkla tercih edebileceğiniz bol yapraklı ayakkabı modellerini, Jean pantolonlar, şortlar ve eteklerle takımlayabilir, günün her saatinde bu stilin zarafetinden yararlanabilirsiniz. Hasır çantalar ve şapka modellerini, tropik desenli fular modelleriyle süsleyerek stilinizi bir adım ileri taşıyabilirsiniz.

Yeni sezonda öne çıkan yepyeni trendleri ve modaya dair tüm yenilikleri takip edebilmek için, hem Pembenar’da hem de blog sayfalarımda takipte kalmayı unutmayın…

Sevgiler

Filiz HAS

Instagram: @me.filizhas

Blog: https://decocosh.blogspot.com/