Egzersizler Fred Perry 2011 Yaz koleksiyonu tanıtıldı!

Fred Perry 2011 Yaz koleksiyonu tanıtıldı!

24.02.2011 - 15:48 | Son Güncellenme:

Canlı ve kusursuz bir estetik anlayışı ile yaratılan 2011 İlkbahar/Yaz Fred Perry Erkek Koleksiyonu İngiltere’nin güneyindeki Brighton’ın yaşam tarzından etkilenmiştir. Koleksiyona hakim olan renkler yazın başlangıcını müjdeleyen deniz mavisi,su yeşili,güneş sarısı ve yazın bitişini simgeleyen günbatımı turuncusu.. Koleksiyonun ilham noktası olan deniz, güneş ve kum tüm koleksiyona enerji vermiştir.

Fred Perry 2011 Yaz koleksiyonu tanıtıldı

Gökkuşağını andıran renkler t-shirt ve sortlarda sıkça kullanılırken mayo koleksiyonunda canlı renkler ve surf mayoları da eklenmiştir. Ayrıca markanın özü olan tenisten ilham alırken aynı zamanda İngiliz preppiness’ın etkilerini de sürdürmektedir. Fred Perry’nin modu artık yeni dalga nostalji olmuştur. Her koleksiyonunda kusursuz bir ingiliz duruşu bulunan Fred Perry pike polo ve Harrington ceket gibi klasik parçalarına da sadık kalarak ilkbahar/yaz koleksiyonuna dahil etmiştir.

Haberin Devamı

Renk Paleti : Yeşil,beyaz,kırmızı ana renkler iken saks mavisi, pembe, sarı, su yeşili canlı renkler koleksiyonun ana temasını oluşturuyor.Bordo,lacivert ve bej ise klasik tarzından ödün vermiyor.

İLKBAHAR-YAZ 2011 AUTHENTIC KADIN KOLEKSIYONU

2011 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu; 1980’lerin eklektik bireyselci akımından etkilenmiştir. Sezonun renk paletinde uçuk renkler hakimdir. Özellikle uçuk pembe ve gri kombinasyonu ile koleksiyon romantik bir havaya bürünmüştür. Ayrıca kemik rengi ve bordo uyumu da öne çıkan unsurlardandır.

Lacivert ve bej tonları koleksiyonun geri kalan retro renkleri ile uyum içindedir. Her zaman en kaliteli kumaşları kullanan Fred Perry bu sezon ince dokumalı penye ve şeffaf dökümlü örme grubunu da koleksiyonuna katmıştır. Dar ve seksi kesimli elbiseler, truvakar kollu t-shirtler ve geniş bir triko koleksiyonu sezonun en hit parçalarıdır.

Haberin Devamı

Renk Paleti : Uçuk pembeler ana rengi oluştururken gri,bej ve lacivert retro ruhu yansıtmaktadır.

İLKBAHAR-YAZ 2011 AYAKKABI KOLEKSİYONU

Fred Perry markası yaratıldığından beri modlar, soul boylar, ska severler,yeni Indie’ler ve Suedeheadler tarafından benimsenmiştir. Fred Perry yeni ayakkabı koleksiyonunda bu kökene bağlı kalarak etkilerini tüm modellere yansıtmıştır. Sezondaki anahtar detaylar; pötikare, jarse, desenli kumaş, delikli kumaş ve deri ve çizgilerdir. Kadın ayakkabı koleksiyonunda ilginç babet modelleri yer alırken erkek koleksiyonunda ise deri kanvas ve süetin uyumu göze çarpmaktadır.Temel renklerin neon ve canlı tonlarla süslenmesi koleksiyona renk katmıştır. Sezona damgasını vuran ekose desenini hem ayakkabı astarında hem de dış detaylarda bulmak mümkün..

Fred Perry satış noktaları:

Fred Perry Shop-İstinyePark

Fred Perry Shop-Ataköy Plus AVM

Bilstore Nişantaşı

Bilstore Kanyon

Bilstore Erenköy

Bilstore Tünel

Bilstore Galata

Yazarlar