Diyet Gıdık Nasıl Gider? Gıdık Nasıl Eritilir? İşte Egzersizler...

Gıdık Nasıl Gider? Gıdık Nasıl Eritilir? İşte Egzersizler...

12.05.2021 - 03:03 | Son Güncellenme:

Kilo almaya bağlı olarak hareketsiz bir yaşam sürmek gıdık oluşumuna neden olmaktadır. Gıdık boyun bölgesinde en istenmeyen yağlardan bir tanesidir. Özellikle eritilmesi için egzersiz tavsiyeleri vardır. Gıdığı olan kişiler gıdığın nasıl eritileceğine dair araştırma yapmaktadırlar. Peki gıdık nasıl gider? Gıdık nasıl eritilir? İşte gıdığınızı eritebileceğiniz en güzel egzersiz metotları.

Gıdık Nasıl Gider Gıdık Nasıl Eritilir İşte Egzersizler...


Gıdık eritmek için bu egzersizleri düzenli olarak uygulamanız gerekmektedir. Belirli bir süre bu egzersizleri yapmanız durumunda gıdık bölgesinde oluşan yağlar tamamı ile yok olacaktır.

Gıdık Nasıl Gider?

Gıdık sadece kilolu insanlarda değil herkeste oluşabilir. Gıdığın gitmesi için yapılacak egzersizler vardır.

1) Gıdı Maskesi

Evde kolay bir şekilde oluşturabileceğiniz bir gıdı maskesidir. Bu gıdı maskesi düzenli olarak yapılması durumunda gıdık gitmektedir. Gıdı maskesini oluşturmak için 1 adet yumurta beyazı, 1 tane patates püresi ve yarım yemek kaşığı bala sahip olmanız gerekir. Gıdı maskesi için patates püresi üzerine bir tutam bal ekleyin. Ardından kıvamını alana kadar karıştırın. Daha sonra bu karışımı elinizle boyun bölgesine masaj şeklinde yapıştırın. Bu şekilde ince tabaka haline gelene kadar uygulayın. Gıdı maskesi yöntemi ile gıdı bölgesinde ki yağlar bu şekilde ortadan kaybolur. Haftada en az bir kez bu maskeyi uygulayarak gıdı bölgesinde oluşan yağlardan kurtulabilirsiniz.

2) Kilo Verin

Kilo vermek gıdının gitmesine yardımcı olacaktır. Eğer fazla kilonuz varsa fazla gıdınız da var demektir. Bunun için iyi bir beslenme programı ve diyet listesi ile birlikte kilo verebilirsiniz. Düzenli bir şekilde diyeti uygulayarak kilo verebilir bu şekilde gıdınız dan da kurtulabilirsiniz.

Gıdı Nasıl Eritilir? İşte Egzersizler...

İlk adımda sağ işaret ve orta parmağınızı tam olarak çenenizin ortasına tutun. Daha sonra sol eliniz ile birlikte çene kemiğinin sağ tarafına doğru masaj yapın. Boynun gergin olması burada esas ve temel amaçtır. Bu hareketi tam olarak 3 kere uygulayın.

İkinci adımda ise orta parmağınızı kulak memesinin tam arkasına yerleştirin. Bu hizadan itibaren boynun alt kısmına doğru masaj yapın. Bu egzersiz de boyun içinde yer alan lenflerin çalışmasını sağlayacaktır.

 

Yazarlar