Stil Gossip Girl

Gossip Girl

31.12.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasının sinema ve televizyona adapte olmasından sonra, izlediğimiz tüm porgramlardan ilham almaya başladık. İnternet camiasının hızlı ulaşımı sayesinde moda dünyasından haber alamadığımız bir dakika bile olmadı. Devamlı halde yazar, izleyen ve fikir veren insanlar olarak ilham kaynaklarımızdan Gossip Girl dizisinin bitiyor olmasına üzülüyoruz.

Gossip Girl

Altı yıl önce izlemeye başladığımız, New York’un Yukarı Doğu Yakası’nın zengin gençlerinin sansasyonlu hayatlarına “dedikodu” çerçevesinde anlatan Gossip Girl, moda dünyasına olan katkıları sayesinde de önemli yapımlar arasında yer alıyor. Özellikle Blake Lively’nin kariyerinde önemli bir adım olarak yer alan dizi, moda camiasının ünlü markalarını, tasarımcılarını, kadınlarını ve erkeklerini yakından da tanımamıza imkan sağladı. İngiliz asilzadesi olarak dizi başladığında tüm kadınları ekrana kilitleyen Chuck Bass karakteriyle hayranlığımızı kazanan Ed Westwick’ten hiç ayrılmak istemiyoruz. Ancak, her güzel şeyin bir sonu var diyerek, 17 Aralık itibariyle dedikodusuz bir hayata alışmamız gerektiğini kabulleniyoruz.

Haberin Devamı

“New York, Seni Seviyorum, Çok Çok Öptüm” başlıklı bölümle yayınlanacak son bölümünden sonra Gossip Girl tadında başka bir diziyle karşılaşır mıyız, bunu da zaman gösterecek. xoxo.


Yazarlar