Editörün Seçtikleri Gül Ağış ve Ayşe Deniz Yeğin’den özel koleksiyon

Gül Ağış ve Ayşe Deniz Yeğin’den özel koleksiyon

15.06.2016 - 11:59 | Son Güncellenme:

Türk modasının genç temsilcilerinden Gül Ağış ve Ayşe Deniz Yeğin ile yeni bir işbirliğine imza atan DeFacto, 2016 yazına özel iki sürpriz koleksiyon hazırladı.

Gül Ağış ve Ayşe Deniz Yeğin’den özel koleksiyon

DeFacto kadının iddiasını artıracak tasarımlardan oluşan koleksiyonlarTheSeed’de düzenlenen davetle tanıtıldı.

Haberin Devamı

DeFactoulaşılabilir modanın dünya markalarından biri olma vizyonuyla, Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcılarından Gül Ağış ve Ayşe Deniz Yeğin ile yeni bir işbirliğine imza attı. Gül Ağış ve Ayşe Deniz Yeğin’inDeFacto için hazırladıkları iki özel koleksiyon,TheSeed’de düzenlenen bir davetle tanıtıldı. DeFacto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş, Gül Ağış ve Ayşe Deniz’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Tuba Peksayar’ın organize ettiği daveteFeryal Gülman, Ender Mermerci, Siren Ertan, Gül Gölge Saygı, Tanju Babacan, Buket Taşdelen ve Melis Murathanoğlu gibi iş, moda ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

İhsan Ateş: “Ünlü modacıların tasarımlarını ulaşılabilir fiyatlarla sunuyoruz”

Haberin Devamı

Modaya öncülük eden markalardan biri olmak için yatırımlarına çok yönlü olarak devam ettiklerini belirten DeFacto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş, Gül Ağış ve Ayşe Deniz Yeğin’le hazırladıkları koleksiyonlarla DeFacto kadınına 2016 yazında da farkını ortaya koyacak seçenekler sunduklarını söyledi. Ateş: “Daha da önemlisi ünlü modacıların tasarımlarına ulaşılabilir fiyatlarla sahip olmalarına aracılık ediyoruz. DeFacto genç ve sürekli kendini yenileyen bir marka. Sevgili Gül Ağış ve Ayşe Deniz Yeğin de genç ve dinamik tarzları sayesinde DeFacto’yla hızlı bir uyum yakaladılar. DeFacto kadını için hazırladıkları rahat, kullanışlı ama iddialı tasarımlardan oluşan bu eşsiz koleksiyonu 20 Haziran tarihinden itibaren yurt içinde 64, yurt dışında da 22 mağazamızda ve defacto.com.tr’de satışa sunuyoruz.” dedi.

Gül Ağış forDeFacto ile sofistike bir Marakeş yolculuğu

Gül Ağış’ınMarakeş’ten ilham alarak hazırladığı Gül Ağış forDefacto koleksiyonunda, siyah-beyaz çizgiler, grafik ve etnik ama son derece yalın tasarımlar öne çıkıyor. Daha çok doğal kumaşlarla hazırlanan koleksiyonda beyaz ağırlıklı olmak üzere siyah, saks mavisi ve altın rengi detaylar dikkat çekiyor. Pamuklu kumaşların nakış ve şeritlerle birlikte kullanıldığı Gül Ağış forDeFacto koleksiyonunda, kumaş ve kesimlerde Marakeş’in mimari yapısı hissediliyor. Tüm parçalarla ayrı ayrı kombinlenebilen aksesuarıyla da daha sofistike bir hava yakalayan koleksiyon, rahat, şık ve zamansız tasarımlardan oluşuyor.

Haberin Devamı

Ayşe Deniz Yeğin forDeFacto’dan özgür ruhlar için ‘Free As a Bird”

Ayşe Deniz Yeğin’in 2016 yazında özgürlüğü hissedebilmek isteyen DeFacto kadını için tasarladığı ‘free as a bird’ (kuş gibi özgür) temalı koleksiyon günlük hayatta da giyilebilecek ve birbiriyle rahatça kombinlenen parçalardan oluşuyor. Nefes alabilen kumaşların kullanıldığı, ferahlığı tamamlayan renklerin ve aksesuarların tercih edildiği “Ayşe Deniz Yeğin forDeFacto” koleksiyonunda nakış işlemeler ve baskılarla kuş sembolleri öne çıkıyor. Bağımsız parçaların kombinlenebilmesini ve tek bir parçanın birden fazla şekilde kullanabilmesini sağlayan tasarımların yanı sıra, çizginin ve nakışınhakim olduğu koleksiyonda gri, mürdüm, lacivert ve ebru renkleri dikkat çekiyor. Tasarımlar, nakışlı clutch’lar, sırt çantası, cep telefonu kılıfı ve şal gibi kullanışlı aksesuarlarla bütünleşiyor.

Yazarlar