Stil H&M Sonbahar-Kış 2011 Koleksiyon Lansmanı

H&M Sonbahar-Kış 2011 Koleksiyon Lansmanı

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

H&M Sonbahar-Kış 2011 Koleksiyonu lansmanı. H&M’in Nişantaşı’ndaki showroom’unda keyifli bir öğlende incelediğimiz 2011 Sonabahar-Kış koleksiyonu, gelecek kış için bizi oldukça heveslendirdi. H&M kış için sıcak bir renk paleti oluşturulmuş; kahverengi, deve tüyü, konyak rengi, bordo, krem rengi, ve balkabağı turuncusu. Bunların dışında üniformalardan ilham alan hakiler ve yumuşak mücevher renklerinde sıcak sonbahar tonları…

H&M Sonbahar-Kış 2011 Koleksiyon Lansmanı

H&M Sonbahar-Kış 2011 Koleksiyonu lansmanı.

H&M’in Nişantaşı’ndaki showroom’unda keyifli bir öğlende incelediğimiz 2011 Sonabahar-Kış koleksiyonu, gelecek kış için bizi oldukça heveslendirdi. 

H&M kış için sıcak bir renk paleti oluşturulmuş; kahverengi, deve tüyü, konyak rengi, bordo, krem rengi, ve balkabağı turuncusu. Bunların dışında üniformalardan ilham alan hakiler ve yumuşak mücevher renklerinde sıcak sonbahar tonları…

70’ler esintisinin hala devam ettiğini gördüğümüz yeni sezonda, ‘sade ve modern’ bir look oluşturulmak istenmiş. Uzun etekler, dökümlü üstler, geniş pantolonlar, ‘ben burdayım’ diyen takılar ve geniş kenarlı şapkalar bolca gözümüze çarpan parçalar oldu. 

Tüvit desenleri, çiçekler, ekose ve şal desenleri koleksiyonun genelinde oldukça kullanılmış. Bunların yanında yer alan düz renklerde parçalar, birbiriyle kolayca kombin yapılabilir tarzda.

Deri kemer, eldiven ve aksesuarlarsa kışın olmazsa olmazları. 

Erkekler için de durum aynı. Sezonun modaya uygun temel parçalarını, klasik modellerden en çok sevilenlerle eşleştirerek kendi kişisel tarzını oluşturmak önemli olan…

Klasik bir takımın üzerine, kalın örgülü bir kazak veya tekrar moda olan haki parkaları giyerek, farklı bir duruş sergileyebilirsiniz. Deri motosiklet eldivenleri, soğuktan korumanın dışında aksesuar olarak kombininize ekleyebilecek güzel bir aksesuar. İnce kravatlar, konyak rengi deri kemer ve botlar, tarzınızı güçlendirmek ve gardırobunuzu hareketlendirmek için denenmesi gereken ayrıntılar.

H&M ayrıca bir sosyal sorumluluk projesiyle daha karşımızda. Aids fonuna destek veren Conscious Collection’ın ardından çıkarılan bir başka sosyal sorumluluk temalı kapsül koleksiyonun adı: WaterAid.

WaterAid, H&M kıyafetlerinin de üretildiği dünyanın bazı en yoksul ülkelerine temiz su ve sağlık hizmeti götürmeye yardımcı oluyor. 

Bu yılın WaterAid koleksiyonu, mavinin tonlarındaki plaj kıyafetleri, mayolar ve hafif yaz giysilerinden oluşuyor. Tüm koleksiyonun temelinde suyun rengi var. 26 Mayıs’ta satışa sunulacak WaterAid koleksiyonu, H&M’in bu alanda yaptığı dokuzuncu koleksiyon…

Yazarlar