Yaşam Hakan Kırkoğlu 7 Mart günlük burç yorumları (Fazlasıyla hayalciyiz)

Hakan Kırkoğlu 7 Mart günlük burç yorumları (Fazlasıyla hayalciyiz)

07.03.2017 - 10:24 | Son Güncellenme:

7 Mart günlük burç yorumları ile Hakan Kırkoğlu size burcunuz hakkında öneriler veriyor. 7 Mart günlük burç yorumları okumadan güne başlamamanız gereken cinsten. İşte Hakan Kırkoğlu 7 Mart günlük burç yorumları…

Hakan Kırkoğlu 7 Mart günlük burç yorumları (Fazlasıyla hayalciyiz)

Hakan Kırkoğlu’nun sizin için hazırladığı 7 Mart günlük burç yorumları bugün için çeşitli önerilerde bulunuyor. Her burç için ayrı ayrı değerlendirmeler yaparken aynı zamanda genel bir değerlendirme ile neler yapıp nelerden kaçınmamız gerektiğini vurguluyor. İşte Hakan Kırkoğlu 7 Mart günlük burç yorumları

Haberin Devamı

Fazlasıyla hayalciyiz

Bugün ne yapılabilir ? Dışsal koşullardan daha kolay etkilenebileceğimiz bir gündeyiz. Endişelenmek yerine düşüncelerimizi toparlamaya bakalım. Fazla hayal kurmak ya da avarelik yapmak söz konusu. Olayları açıklamak ve açık bir yanıt almak pek kolay olmayabilir. Bugün gizli kalan konularla da karşılaşabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Öğle saatlerinde daha yaratıcı ve ilham alabileceğimiz olanaklar var. Bu saatlerde kendimizi olayların akışına daha kolay bırakabiliriz. Ancak ölçüm ve hesap gerektiren işlerde farkında olmadan yanlış sonuçlara gidebiliriz. Biraz daha uyanık olalım.

Hakan Kırkoğlu 7 Mart günlük burç yorumları (Fazlasıyla hayalciyiz)

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Ailevi konularda güçlü kalmanız gerekebilir. Kendinizi çok rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizden destek görebilirsiniz. Sanatsal aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Haberin Devamı

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
Bugün yaşayacağınız zihinsel süreçler yeni başlangıçlar yaratabilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Görünür olabilirsiniz. Yakın çevrenizde size ihtiyacı olan kişiler olabilir. Öğreneceğiniz yeni haberler sizi şaşırtabilir. Aldığınız sorumlulukları ilerletmek için mücadele edebilirsiniz. İlişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Bugün işlerinizde yeteneklerinizi kullanırsanız daha kolay ilerleyebilirsiniz. Başkalarından göreceğiniz yardımlar işlerinizi sağlamlaştırmak için iyi bir fırsat olabilir. Parasal konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. İş hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İlişkinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde hayalperest olabilirsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)
Bugün duygusal yönden güçlüsünüz. Sorumluluklarınız artabilir. Kişisel konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Karar almakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkilerinizdeki konular sizi meşgul edebilir. Farklı fikirler gündeme gelebilir. Ticari konularda atak olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Gün içinde ihmal ettiğiniz konular nedeniyle bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sizi kısıtlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Finansal konularda kafanızı kurcalayan durumlar gündeme gelebilir. Başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkinizde parlayabilirsiniz.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelebilir. Ticari konularda destek görebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlayacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Eğitsel konularda başarılı olabilirsiniz. İş yerinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz önem kazanabilir. Bazı konularda onlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Bugün gündeminizi farklı konular meşgul edebilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinize özen göstermeniz gerekebilir. İsteyerek sorumluluk alacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi ilerletmek isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz önem kazanabilir. Duygusal olarak hayalperest olabilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Bugün endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Ticari konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde finansal konularla ilgili yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Hazırlanan sözleşmelerde dikkatli olmanızda fayda var.

Haberin Devamı

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
Gün içinde eşinizle birlikte ilgilendiğiniz konular gündeme gelebilir. Kendinizi çok rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Bugün sakin geçirmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak gerçekçi olmaktan uzak bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Doğru organizasyonlarla bu durumu çözebilirsiniz. Bazı konularda çevrenizdeki insanlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda başarılı olabilirsiniz. Ticari konular da sorumluluklarınız artabilir.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Bugün çocuklarınızla ilgili işlerle fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Etrafınızdaki insanların duygusal olarak sizi zorlandığını hissedebilirsiniz.


Hakan Kırkoğlu 7 Mart günlük burç yorumları (Fazlasıyla hayalciyiz)

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Galaktik ton 7/Hareket Daha etraflıca düşünmeliyiz. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Hareket ya da diğer adıyla Dünya günündeyiz. Her şeyin daha dengeli ve kararlı olmasını istesek de ortaya çıkan ani değişiklikler yüzünden daha esnek olabilmeyi öğrenmek durumundayız.

Yazarlar