Yaşam ‘Hakkını bize helal et’

‘Hakkını bize helal et’

25.06.2009 - 01:02 | Son Güncellenme:

Silahlı saldırıda öldürülen müteahhit Mehmet Fatih Edremit (52) Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine ailesinin yanı sıra çok sayıda ünlü isim katıldı

‘Hakkını bize helal et’

Edremit’in cenazesi dün sabah saatlerinde Zincirlikuyu Gasilhanesi’nden alınarak Levent Afet Yolal Camii’ne getirildi. Cenaze törenine Edremit’in eşi Lamia, oğulları Doğukan ve Alican Edremit, kardeşleri Sema, Filiz ve Metin Edremit, yeğenleri Denizcan, Osman ve Günnur Edremit’in yanı sıra işadamı Orhan Keçeli, sanatçı Oktay Kaynarca, organizatör Erkan Özerman, Reina’nın işletmecisi Mehmet Koçarslan, Ali Ünal ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze taşınırken yakınları gözyaşına boğuldu.
Ayakta durmakta hayli güçlük çektiği gözlenen Lamia Edremit, cenaze namazı sırasında saf tuttu.
İmamın “Hakkınızı helal eder misiniz?” sorusuna acılı kadın, “Asıl sen bize hakkını helal et Fatih” diye bağırarak yanıt verdi. Cenaze, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi.
Bu arada, cenazede İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği, Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ile Foto Film Şube Müdürlüğü ekiplerinin görev yapması dikkat çekti.

‘Hakkını bize helal et’

İşadamı Edremit, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi. Cenazeye ailesinin yanısıra çok sayıda ünlü isim katıldı.

Yazarlar