Editörün Seçtikleri Harran'da iki Ajda

Harran'da iki Ajda

26.10.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Harran'da iki Ajda

Harranda iki Ajda

       AJDA Pekkan, İstanbul Ticaret Odası'nın Harran Ovası'nda düzenlediği 75. Yıl Cumhuriyet Şöleni'nde yöre halkıyla adeta bütünleşti. 10 bin Harranlı muhteşem konserde Ajda ile coştu. Genç popçu Metin Onur'un da şarkılarıyla renklenen şölende Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Grubu'nun gösterileriyle büyüledi. "İbrahim Tatlıses'in dediği gibi `Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık?' En kısa zamanda Urfa'da bir ilköğretim okulu açacağım. Buradan sizlere aşık olmuş şekilde ayrılıyorum" diyen Pekkan, "Kimler geldi, kimler geçti" adlı şarkısı için, Balıklıgöl ile Harran Ovası'nda bir klip çekeceğini söyledi. Şanlıurfa Valisi Şehabettin Harput, "Süper star"a çeşitli yöresel hediyeler ve plaket verdi.
       Sahneye derin yırtmaçlı bir elbiseyle sahneye çıkan Ajda Pekkan Urfa halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yirminin üzerinde parça seslendiren "Süper star" yörenin sevilen türkülerini de söyledi.
       Konserin ikinci bölümünde Harran Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz'un hediye ettiği geleneksel Urfa kıyafetiyle sahneye çıkınca büyük alkış alan "Süper star" halk oyunları ekibiyle birlikte horon tepti.



Yazarlar