Yaşam Hırsızla diyalog kurunca hapse atıldılar

Hırsızla diyalog kurunca hapse atıldılar

03.09.2009 - 00:33 | Son Güncellenme:

Yorulmaz çifti, tatil için gittikleri Hırvatistan’da para çekerken bir hırsızın kendilerine verdiği broşürü alınca tutuklandı

Hırsızla diyalog kurunca hapse atıldılar

THY’de kabin görevlisi olarak görev yapan Barış Yorulmaz ile eşi Nilgün Yorulmaz tatil için gittikleri Hırvatistan’da “hırsızlık” suçlamasıyla tutuklandı. Genç çifte yardımcı olmak için baba Halim Yorulmaz da dün oğlunun yanına gitti.
THY’ye ait uçakla yanında diğer oğlu Alpaslan Yorulmaz ile Hırvatistan’a giden Yorulmaz, gazetecilerin soruları üzerine, oğlunun evlilik yıldönümünü kutlamak için Hırvatistan’a gittiğini, olayın komplo olduğunu savundu.
Yorulmaz, “13 Ağustos’ta döviz bozdurmak için sırada bekledikleri bir bankamatikten para çeken bir adam, elindeki broşürü çocuklarımın ellerine tutuşturmuş ve bir şey sorarak yanlarından uzaklaşmış. Soyguncu olan bu şahsın yanındaki bu kadarcık bir görüntü nedeniyle çocuklarım 13 Ağustos’tan beri tutuklu. Hâlâ mahkemeye çıkarmadılar. Tuttuğumuz avukat dün haber gönderdi ve tatile çıktığını söyledi. 10 gün gelmeyecekmiş. Yeni avukat tutacağım” dedi. Yorulmaz, “Oğlumla üç kez telefonla görüştüm. Bizden evlilik cüzdanını istedi. Evlilik tarihini göstererek savcıdan niçin oraya gittiklerini ispat edecek” dedi.

Yazarlar