Stil İlham Verici Burberry Koleksiyonu

İlham Verici Burberry Koleksiyonu

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Burberry 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu ünlü oyuncu Eddie Redmayne ve aktrist/model Cara Delevingne’ nin yer aldığı kampanya ile sunuyor!

İlham Verici Burberry Koleksiyonu

Burberry’ nin tasarımcısı Christopher Bailey bu kampanya görselleri ile, yıllardır Burberry ailesinin bir parçası olan İngiliz aktörlerin, koleksiyona ilham vermesini ve heyecan katmasını amaçlarken; Redmayne ve Delevingne’ nin enerjisi, oyunculuk kabiliyetleri ve asil görünüşlerinin koleksiyonun havasını değiştirdiğini belirtmekte.Burberry erkeği ve kızını temsil eden ünlü oyuncular farklı yönleri ve görünümleriyle, genç, rahat ve her zamankinden daha çok kentli bir Burberry koleksiyonu sunuyor. Burberry Prorsum, Burberry London, Burberry Brit ve Burberry Aksesuar koleksiyonlarından oluşturulan kombinler, ağırlıklı olarak trençkotlar ve yeni “olmazsa olmaz”ımız parkalardan oluşmakta.

Haberin Devamı

İlham Verici Burberry Koleksiyonu

Bej, yeşil, kahverengi ve siyahın öne çıktığı koleksiyonda, kombinleri tamamlamak için bahar havasına uygun olan güneş gözlükleri, çantalar ve bereler kullanılmış.Mario Testino tarafından Londra'da çekilen fotoğraflarda dikkat çeken detaylar özellikle parka kolları, kemer ve dokuma deri olurken, parkanın salaş görünümü, feminen bir silüet yaratılarak oluşturulan yüksek belli eteklerle bir kontrast oluşturmuş. Aynı kontrast çantalarda da, daha büyük ve zengin dokusal detaylarla, takımlarla birlikte kullanılarn clutch lar arasında da yakalanmış. 

Her zaman ileri görüşlü fikirleriyle yakından takip ettiğimiz Burberry’ nin, Facebook’ta 10 milyon, twitter da 700.000 takipçisi olan markanın aynı zamanda kendine ait bir YouTube kanalı da var. Sizleri, sosyal medyadaki aktifliğinden yararlanarak ulaştığımız, kampanya çekimi videosuyla başbaşa bırakıyoruz.

Haberin Devamı

Yazı; Selin Çetinkaya

Yazarlar