Stil Janna Diamond Takı Koleksiyonu

Janna Diamond Takı Koleksiyonu

26.09.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Janna Diamon, elmas ve pırlantalardan oluşan yeni koleksiyonuyla kadınları büyülüyor.

Janna Diamond Takı Koleksiyonu

Janna Daimond son koleksiyonunda yine renk ve motifleriyle dikkat çekerek, ışıl ışıl göz alan mücevherlerin yer aldığı koleksiyonunda, tüm görkemi ile yine mücevher severlerden tam not almayı başardı.

Haberin Devamı

Janna Diamond Takı Koleksiyonu

Yunanca’da “sonsuz aşk” anlamına gelen ve “adamas” kelimesinden türeyen, yıldızlardan bile yaşlı; Tanrı’nın gözyaşları olduğuna inanılan; kendi karakteristik özelliklerini taşıyan; en yüksek ısının bile zarar veremediği; aşk sembolü olarak beyinlerimizde yer eden elmaslar, bu özelliklerle binlerce yıldır gizemini ve güzelliğini koruyor.

Janna Diamond Takı Koleksiyonu

Geniş bir hedef kitleye sahip olan, her yaştaki kadına hitap edebilecek bir koleksiyona sahip ve başarılı çizgisinden asla ödün vermeyen Janna Diamond; elmasın bu müthiş özelliklerine kayıtsız kalmayarak, kullandıkça yıldızları üzerinde hissedebileceğiniz, elmaslardan oluşan bir koleksiyon hazırladı.

Janna Diamond Takı Koleksiyonu

Sevenlerinde sımsıcak hisler uyandıran, elmas ve pırlantalardan oluşan bu koleksiyonun demirbaş parçaları arasında yüzükler, uzun kolye ve küpeler, bileklikler yer alıyor. Çarpıcı formlara sahip olan bu tasarımlar, kreatif ve ışıltılı duruşlarıyla; bu sezonun lüks aksesuar anlayışını yansıtmasıyla dikkat çekmeyi başararak, meraklıların gözdesi haline gelmiş durumda. Gündüz ve gece stilinizde kolaylıkla tercih edebileceğiniz bu parçalar, gardırobunuzun yeni favorileri olmaya aday.

Haberin Devamı

Janna Diamond Takı Koleksiyonu

Her bir tasarımın ayrı ayrı büyüsüne kapılabileceğiniz, her yaş ve konsepte uygun olan koleksiyonu ile Janna Daimond; fark yaratmak isteyen kadınların ilk tercihi..

Yazarlar