Stil Jonathan Paul – Designer Drug Koleksiyonu

Jonathan Paul – Designer Drug Koleksiyonu

01.06.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tasarım, sanat, moda derken kendimizi bambaşka dünyalarda, “bu da mı oldu?” dedirtecek ürünlerde ya da tasarımlarda buluyoruz! Şikayetçi olmadığımız gibi de durum hoşumuza gidiyor, en değişik ve ilgi çekici gelişmelerden haberdar oluyor ve olmanızı sağlıyoruz. Son yıllarda modanın sanat ve tasarım alanlarıyla olan ilişkisi yadsınamaz bir gerçek adeta. Sanatçıların ilham kaynağı olduğu kıyafet ve aksesuarlarla her gün biraz daha kendimizi sanatın içinde buluyoruz.

Jonathan Paul – Designer Drug Koleksiyonu


Bu kez sanatçı Jonathan Paul tarafından tasarım alanında çok ilginç bir adıma iza atılıyor. Bugüne kadar hep gri, beyaz renkte görmeye alıştığımız alüminyum kaplamalı ilaç kapsüller şimdi de moda tarihine ve endüstrisine adını altın harflerle kazımış markaların desen ve logolarıyla karışımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Hermes, Louis Vuitton, Chanel, Yves Saint Laurent gibi ünlü lüks markalarına ait bu kapsüller oldukça büyük ilgi görüyor. Moda aşıklarının mutlaka bunlardan birer tane alması gerektiğini düşünüyoruz. Aynı zamanda alacağınız markaya olan bağlılığınızı ve sevginiz göstermek için de mükemmel bir yol!
 


Yazarlar