Stil Massimo Giorgetti 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Massimo Giorgetti 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

13.07.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Doğanın dolaplarımızı ele geçirdiği bu yaz sezonunda, MSGM 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla adeta çiçek açıyor. Cesur ve baştan çıkarıcı tasarımlarıyla karşımıza çıkan İtalyan markası bizleri gizli çiçek bahçelerine davet ediyor

Massimo Giorgetti 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Parlak renklerin, cesur desenlerin ve çılgın modellerin zirvede olduğu bir yaz dönemini yaşıyoruz. Sabırsızlıkla beklenen yaz aylarının kavurucu etkisine rağmen, birbirinden şık giysilerden ve ayakkabılardan ödün veremiyoruz. Eğlencenin ve güneşin tadına doyacağımız dopdolu günlerin heyecanına MSGM, ideal bir koleksiyonla bizlere eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Massimo Giorgetti 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Oldukça yaratıcı olduğunu düşündüğümüz koleksiyonda, tasarımla çiçek desenleri ile modernize ediliyor. Massimo Giorgetti, sezonun tüm trend renklerini kapsıyan tasarımlarına mavi, pembe, turuncu ve sarı tonlarının dokunuşunu yapıyor. Cesur bir eklektik bakış açısıyla hazırlanan modeller, büyük ölçüde farklı desenlerle birleştiriliyor. Bunun sonucunda tasarımlar rafine bir görünüm kazanıyor. MSGM gardıroplarımızı, göz dolduran parlak çiçek baskılarıyla donatıyor.

Massimo Giorgetti 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

MSGM 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki bel vurgulayıcı seksi elbiseler ve etekler, dikkat çeken olmazsa olmazlardan oluyor. Tam anlamıyla sıcak yaz günlerine uygun hazırlanan havadar tasarımlar, aynı zamanda şık bir görünüm sağlıyor. Farklı dokular kullanan Massimo Giorgetti, pilelerle, çizgilerle ve saçaklarla cesur baskıları harmanlayarak, koleksiyonu çeşitliyor. Etek boylarının miniden maksiye gidildiğini gördüğümüz koleksiyon, sade hatlarla dengeleniyor. Leopar ve şal baskıları ise bir diğer göze çarpan desenler oluyor.

Haberin Devamı

Massimo Giorgetti 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Tropik ormanı kente getiren MSGM 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, yaz aylarının tadını çıkarmamızı istercesine maksi elbiseleriyle gönlümüzü fethediyor. Cesaret teriminin ortaya konulduğu tasarımlar, orman elemanlarıyla canlanıyor. Renk skalasında sınır tanımayan koleksiyondan göz alıcı tasarımları sofistike takılarla kombinleyerek, cesur bir görünüm elde edebilirsiniz.

Massimo Giorgetti 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

MSGM 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, yakıcı güneş etkisinden kurtulamadığmız şu günlerde imdadımıza yetişiyor. Utangaçlığı bir kenara bırakın ve bu şık parçalarla renkli dünyaya adım atın!.

Yazarlar