Makyaj Mel Gibson'un gençleştiren mucize ürün artık Türkiye'de!

Mel Gibson'un gençleştiren mucize ürün artık Türkiye'de!

17.02.2011 - 17:27 | Son Güncellenme:

Mucize yaratan Micro Plus yüz bölgesinde 15 yaş gençleşme sağlıyor. ‘Neştersiz gençleşme yöntemi’ olarak yıllardır yurtdışında uygulanan Micro Plus cihazı artık ülkemizde de uygulanıyor. Kadınlar kadar, erkeklerin de tercih ettiği Micro Plus'ta cilde makine yardımıyla masaj yapılırken, micro akım veriliyor...

Mel Gibsonun gençleştiren mucize ürün artık Türkiyede

Böylelikle kaslar sıkılaşıyor ve doku toplanıyor. Estetik operasyona ya da botox gibi uygulamalara gerek kalmadan yaşlanma etkilerine son veriliyor. 25 ile 70 yaş arası erkeklerde cilt tipine göre yapılan Micro Plus, sara ve yüksek tansiyon hastalarına uygulanmıyor.

Haberin Devamı

Aristo’nun sahibi Sema Arabacıoğlu Micro Plus’ın yüzdeki kırışıklıklar ve sarkmalar, göz çevresindeki çizgilerin yanı sıra kalça düşüklüğü, kol sarkmaları, karın ve bel bölgesindeki yağlanmalara birebir olduğunu ve Türkiye’de de birçok ünlü iş adamı, siyasetçi ve gazeteciye Micro Plus uygulamasını yaptıklarını ve sonuçtan herkesin memnun kaldığını belirtiyor.

Dünya Ünlülerinin gençleşme sırı Micro Plus; Mel Gibson, Victoria Beckham, Angelina Jolie, Demi More gibi ünlülerin operasyonsuz gençleşme yöntemi olarak biliniyor. Mel Gibson’ı yüzündeki çizgilerden kurtaran yöntem, sadece İstanbul Aristo Estetik’te uygulanıyor ve etkilerinin ilk seansta görülmeye başlandığı uygulamanın kalıcılığı için kişinin cilt yapısına göre 12 ile 20 seans yeterli oluyor.

Yazarlar