Stil Mesaj İçerikli Podyumlar

Mesaj İçerikli Podyumlar

28.09.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyası her geçen gün yeni akımlara doğru yelken açarken, eski alışkanlıklar unutulmuyor ve zamanı geldiğinde mutlaka yeniden ortaya çıkıyor.

Mesaj İçerikli Podyumlar

Moda haberlerini, stil önerilerini, fotoğrafları takip ederken en sevdiğimiz podyumları görmeden elbette geçemiyoruz, istinasız istediğimiz moda haftalarının podyumlarında yaz sezonundan kış sezonuna, seneler öncesinden başlayıp bir fenomen haline gelen ve “gün gelir vazgeçeriz” diyemediğimiz, “ sosyal mesaj içerikli tasarımlar” yeniden karşımıza çıkıyor!..

Haberin Devamı

Mesaj İçerikli Podyumlar

Podyumların dili olsada konuşsa dediğimiz anda karşımıza çıkan, geçmişimizi, geleceğimizi, dünümüzü, bugünümüzü her daim etkileyecek ve aralarından mutlaka kendimize uygununu bulacağımız, giymesek bile dolabımızda mutlaka olmalı dediğimiz “mesaj vermek istiyorsak, bunu üzerimizde taşırız” sloganıyla buluştuğumuz “sosyal mesaj içeren” kıyafetler favorilerimiz olmaya devam ediyor. Mutlaka çoğumuzun dolabında bir tane vardır diye düşündüğümüz ya da bundan sonra mutlaka olacaktır dediğimiz bu tasarımlar, bir çok olayın, düşüncenin, davranışın ve stilin öncüsü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Mesaj İçerikli Podyumlar

Sosyal mesajlar tasarımcıların tarzlarına göre komik, eğlenceli, ilham verici, düşündürücü, seksi ya da isyankar tarzlara bürünerek seçimi bize bırakıyorlar. Benim içinde mutlaka bir “mesaj” vardır, diyorsanız, galerimize mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz. 

Haberin Devamı

Mesaj İçerikli Podyumlar

Podyumlarında sosyal mesajlara yer veren tasarımcılar arasında Acne, Marcus Lupfer, Ashish, 3.1 Philip Lim, Betsey Johnson, Juicy Couture, Cynthia Rowley tercihlerimiz arasına yer alıyor. Asi ve sert bir tarzınız varsa, Ashish size hitap edebilir. Fakat, ben eğlenceliyim aynı zamanda çekiciyim diyorsanız; Marcus Lupfer ve Betsey Johnson seçenekleriniz arasında yer alabilir.

Mesaj İçerikli Podyumlar

 

Yazarlar