Stil Milyarder olmaya aday ilk model: Gisele Bundchen

Milyarder olmaya aday ilk model: Gisele Bundchen

15.06.2011 - 13:10 | Son Güncellenme:

2004’den beri Forbes dergisinin Dünyanın En Çok Kazanan Modelleri listesinde tepede olan Bundchen, seneler geçtikçe kazancını katlamayı da ihmal etmedi.

Milyarder olmaya aday ilk model: Gisele Bundchen

Brezilyalı model Gisele Bundchen, aile hayatına rağmen modellik kariyerinde de durmadan yükselen bir isim. Pek çok meslektaşı aynı sebeplerden böbürlense de kaçının milyarder olma potansiyeli var?

Haberin Devamı

2004’den beri Forbes dergisinin Dünyanın En Çok Kazanan Modelleri listesinde tepede olan Bundchen, seneler geçtikçe kazancını katlamayı da ihmal etmedi. Sadece geçtiğimiz yıl 45 milyon dolar kazandı ve uzmanlara göre dahası gelecek.

Gisele Bundchen sadece bir podyum ve iç çamaşırı modeli değil. O her zaman gündemde, reklam kampanyaları ve magazin çekimlerinde… Ve artık kendi iç çamaşırı ve cilt bakımı markalarının sahibi.

Geçen sezon Ipanema markasının ayakkabı koleksiyonuna da adını veren model, 25 milyon çift satmalarına sebep oldu. Ayrıca C&A markası ile de bir koleksiyon hazırladı ve bu koleksiyonun Brazilya’daki mağazanın vitrininde canlı tanıtımını yaptı.

Ama tüm moda teşebbüslerinin dışında Bundchen’in bir ilgi alanı daha var; kocası Tom Brady ile gerçekleştirdiği emlak yatırımları…

Yazarlar