Editörün Seçtikleri Modeller objektifin arkasına geçti

Modeller objektifin arkasına geçti

10.03.2017 - 18:37 | Son Güncellenme:

Kendall Jenner, Adwoa Aboah, Alek Wek ve daha birçok model Marc Jacobs Sonbahar 2017 podyumunda iPhone 7 Plus ile objektifin arkasına geçtiler.

Modeller objektifin arkasına geçti

Marc Jacobs’ın geçtiğimiz günlerde New York’taki Park Avenue’da gerçekleştirdiği defilede, katılımcılar defilenin ardından Kendall Jenner’ın da aralarında bulunduğu, en ön sıradan iPhone 7 Plus ile podyumu fotoğraflayan modeller tarafından selamlandılar.

Dün, Marc Jacobs bir modelin bakış açısıyla fotoğraflanan defile görüntülerini iPhone fotoğraf galerisinde paylaştı. Galeride Kendall Jenner, Adwoa Aboah, Alek Wek ve daha birçok modelin çektiği fotoğraflar yer alıyor.

Haberin Devamı

iPhone 7 Fotoğraf İpuçları

— iPhone 7 Plus kullanıcıları için: 2 kat optik yakınlaştırma için fotoğraf ve videolarda 1x veya 2x seçeneğine dokunun; 10 kata kadar yakınlaştırma için basılı tutun.

— iOS 10’da kameranıza daha da hızlı erişmek için sola kaydırın.

— Şimdi Live Photo’larınıza filtre ekleyebilir ve pozlamayı ayarlayabilirsiniz.

— Kamera uygulamasında selfie modunu başlatmak için Siri’den “selfie çekmesini” isteyin.

— Kamera uygulamanızı başlatmak için Siri’den “fotoğraf çekmesini” isteyin.

— Pozlama ve odağı kilitlemek için ekrana dokunup basılı tutun. Çok fazla hareketin bulunduğu bir sahnede belirli bir noktayı çekerken bu kullanışlı özellikten yararlanabilirsiniz.

— Çekimlerinizi hizalamanıza yardımcı olan ızgarayı görüntülemek için Ayarlar > Fotoğraf ve Kamera’ya gidip Izgara ayarını açın.

Haberin Devamı

— Video kaydederken resim çekmek mi istiyorsunuz? Kayıt düğmesinin sol tarafındaki beyaz daireye dokunarak fotoğraf çekebilirsiniz.

— Saniyede arka arkaya 10 fotoğraf çekmek için Seri Çekim modunu kullanın. Bunun için Kamera uygulamasına gidip deklanşörü basılı tutmanız yeterli.

— Fotoğraf çekmek için kulaklığınızı kullanın.

— Portre modu, kamerayla sübje arasındaki ideal uzaklığın belirlenmesi dahil olmak üzere derinlik efektinin canlı önizlemesiyle birlikte gerçek zamanlı yönlendirmeler sağlar.

— [Portre modunu kullanırken] Sübjeniz arka plandan ne kadar uzaktaysa, bulanıklık efekti o kadar vurgulu olur.

— [Portre modunu kullanırken] Derinlik efektinden en iyi şekilde yararlanmak için düz renkli olmayan bir arka plan kullanarak çekim yapın

Yazarlar