Yaşam Motosiklette feci ölüm

Motosiklette feci ölüm

16.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Akraba, çocukluk ve iş arkadaşı olan 27 yaşındaki Gökçe İpek ile Ergün Durudeniz bindikleri motosikletle önlerindeki kamyonete çarptı ve parçalanarak can verdi...

Motosiklette feci ölüm

Kocaeli’nin Derince ilçesi nde motosikletle aşırı hız yapan iki genç, bir drama yol açtı. Derince’nin Çenesuyu mevkiinde D-100 Karayolu üzerinde dün saat 22.00 sıralarında meydana gelen kazada, İzmit yönünden gelen 27 yaşındaki Gökçe İpek yönetimindeki 41 NG 526 plakalı yarış motosikleti, önünde giden Tuncer Güneş yönetimindeki 41 FY 215 plakalı minibüse arkadan çarptı.

Yakınları şok geçirdi
Çarpma sonucu Gökçe İpek ile motosikletin arkasında oturan aynı yaştaki arkadaşı Ergün Durudeniz metrelerce ileriye fırladı. Kaskları olmasına rağmen iki genç parçalanarak olay yerinde öldü.
Kazanın ardından olay yerine gelen yakınları iki gencin parçalanmış cesetlerini görünce büyük şok yaşadı.
Derince’nin Yenikent Mahallesi’ nde oturdukları öğrenilen Gökçe İpek ile Ergün Durudeniz in akraba ve çocukluk arkadaşı oldukları, birlikte büyüyüp sanayi çarşısında da birlikte oto tamircisinde çalıştıkları belirtildi. “Hep birlikteydiler, ölüme de birlikte gittiler” diyen yakınları, iki gencin de motosikleti çok sevdiğini belirtti.

Bir kaza da Adana’da
Adana’nın İmamoğlu ilçesinde de İsmail Taşkıran (44) yönetimindeki otomobil, İncedere mevkinde karşı yönden gelen ve Ramazan Gezici’nin (26) kullandığı 33 VC 131 plakalı motosikletle çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Ramazan Gezici olay yerinde can verdi.

Yazarlar