Yeni Bir Trend, İğnesiz Botoks

Özel bir cihazla düşük elektrik dalgaları “Poratation“ şeklinde verilen organik botoks mimiklere ve doğallığa zarar vermediği için özellikle sanatçılar tarafından tercih ediliyor.

Son yıllarda kadınların en çok başvurduğu estetik müdahalelerden biri olan botoks, artık çok daha kolay uygulanabiliniyor. Yüzeysel olarak uygulanan organik botoks, uygulandığı andan itibaren cilde nüfuz ederek, cildin gergin, canlı ve ışıltılı görünüm almasını sağlıyor.

İğne kullanılmıyor!

Organik botoksta kasları dondurmak yerine kırışıklıkların açılması sağlanıyor. Yani organik botoks, bildiğimiz gibi iğnelerle yapılmıyor. Bu işlem için tasarlanmış ''Poratation System'' kullanılıyor.

Haberin Devamı

Bu yöntemin bildiğimiz botoksyönteminden farkı şöyledir, normal botoks cilde uygulanan maddenin içeriği nedeni ile kasların dondurulmasına neden oluyor. Kas işlevini kaybettiği için normal görüntüden uzaklaşılmış olunuyor. Organik botoks işleminde ise kullanılan maddeler yüzde 100 doğal maddelerden oluşuyor. Kası dondurmak yerine kasın yol açtığı kırışıklığın açılmasını sağlıyor.

Böylece ciltteki kolajen, elastin ve protein üretimi arttırılarak cilt kendisini onarıyor ve yeniden inşa ediyor. Deri altının dolmasıyla, üst deride özellikle alın, dudak üstü ve göz çevresinde oluşan kırışıklıkların derinliği azalıyor, cildin sıkılığı artıyor. Uygulama ciltte gerginleştirici etki yaratıyor.

Organik botoks, mimiklere ve doğallığa zarar vermediği için sanatçılar tarafından da çok tercih ediliyor. Yüz, boyun ve dekolte bölgelerine uygulanan organik botoks, ilk uygulama sonucunda gözle görülür şekilde etki yaratıyor, kalıcılığını 6 ay ile 1 yıl sürdürüyor.

Etken maddelerin makximum nüfuzunu sağlayan ''Poratation System''li uygulanan organik botoks, cilt yaşlanmasını önlemek ve korumak isteyen neşter ve iğneden kaçınanların tercih ettiği bir yöntem.

Sağlıklı ve Güzellik dolu günler dileği ile,

Int. Dipl. Kozmetisyen

Nesrin SÜRER