Yaşam Orlando’da moda ‘Hido’

Orlando’da moda ‘Hido’

11.06.2009 - 02:12 | Son Güncellenme:

Hidayet Türkoğlu’nun 18 sayı ürettiği maçta Orlando Magic, LA Lakers’ı yendi. Final serisinde durum 2-1’e gelirken, Orlandolular Türkoğlu’na büyük sevgi gösterisinde bulundu

Orlando’da moda ‘Hido’

NBA’de Final Serisi’nin üçüncü maçında Orlando Magic, sahasında Los Angeles Lakers’ı 108-104 yenip, seride durumu 2-1 yaparken, Hidayet Türkoğlu Orlando forması altında 18 sayı üretti. Milli basketbolcu, 42 dakika sahada kalırken, istatistiğine 7 asist ve 6 ribaunt da ekledi.
Magic, karşılaşmanın ilk yarısını da 59-54 önde kapatmayı başardı. Orlando’da Dwight Howard ve Rashard Lewis 21’er sayı ile galibiyete katkı yapan isimler olurken; Los Angeles’ta Kobe Bryant’ın 31, Pau Gasol’un ise 23 sayısı mağlubiyete engel olamadı.
Hidayet Türkoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, Orlando’daki kalan iki maçı da kazanıp, Los Angeles’taki ilk karşılaşmada şampiyonluklarını ilan edeceklerine inandığını söyledi. Orlando Magic taraftarı maç öncesinde ve karşılaşma boyunca Hidayet’e büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Birçok taraftar maça Hidayet’in 15 numaralı formasını giyerek gelirken, milli oyuncumuz için hazırlanan üzerinde Türkoğlu’nun resminin bulunduğu ABD doları gibi birbirinden ilginç pankartlar da dikkati çekti.
Hidayet’in dev posterleri Amway Arena’nın girişine asılırken, NBA’deki temsilcimizin eşi Banu Türkoğlu tribünlerden izleyerek Hidayet’e destek oldu.

Magic tarihe geçti
Orlando Magic, aldığı bu sonuçla, kulüp tarihinde final serisindeki ilk galibiyetini almış oldu. Hidayet’in takımı, karşılaşma boyunca yüzde 63 isabetle oynayarak, bir NBA final maçında en yüksek yüzdeyle şut atma rekorunu da kırdı. Orlando Magic, bu gece TSİ 04.00’te Los Angeles Lakers’ı serinin dördüncü maçında konuk edecek.

Haberin Devamı

Orlando’da moda ‘Hido’

Hidayet’in formaları  büyük ilgi görüyor.

Orlando’da moda ‘Hido’

Bir Orlando Magic taraftarı Hidayet Türkoğlu’nun  fotoğrafını çekiyor. 

Yazarlar