İyileştirici yeniay

Yengeç’teki yeniay hayatımıza daha fazla yumuşama ve anlayış getiriyor

Sevgili okurlar, 17 Temmuz’da Yengeç burcunda yeniay gerçekleşecek. Yengeç insanı, zayıf, ürkek ancak gelecekte gelişme potansiyeli gösteren unsurları, korumayı, hassasiyetleri ve duygusal ihtiyaçlarımızı anlatır. Su elementinden bu önce burç hayatın sürdürülmesi için çok önemli unsurlara karşılık gelir: Aile, organik bağlar, barınma ve korunma ihtiyacı, şefkat. Bu nedenle de Jüpiter’in, yani büyük koruyucunun bu burçta yüceldiğini görürüz. Yengeç üremeyi, büyümeyi, kendimizi güvende hissetmemiz için gerekli olan temel unsurları açıklar. Bu nedenle anne arketipi, beslemek ve büyütmek Yengeç ile ilişkilidir.

Haberin Devamı

Bu hafta gerçekleşen yeniay sözünü ettiğimiz konuları daha fazla canlandırıyor ve bize kendi iç dünyamıza, hassasiyetlerimize dönme ve aynı zamanda şifalanma, iyileşme imkanı da var. Böylece bu dönemde ailemizle ilgili konular, ev ya da sevdiklerimize yönelik alanlarda, korumak ve kollamak istediğimiz pek çok konuda olumlu değişikliklere gidebileceğimizi gösteriyor. Yengeç’teki bu yeniay Kiron ile kare açıda ve bu duygusal yaralarımız, eksiklik hissimizle ilgili önemli farkındalıkların açığa çıkmaya hazır olduğunu gösteriyor. İyileşmek için kendi psikolojik yaramızı tanımaya çalışmalıyız. Diğer yandan yeniay Neptün ve Uranüs ile de uyumlu açılar yapmakta. Bu dönemde sezgilerimizi, hayal gücümüzü kullanmaya açığız ancak ihmalkar ya da boş verici olmamalıyız. Hayatımıza yansıyan yeni bir düşünce, bir duygu ya da bizi sezgisel olarak harekete geçirecek ilhamlara açığız.

17 Temmuz-1 Ağustos arasında aktif olacak bu koşulları daha iyi değerlendirmemiz mümkün. Evimize, ailemize, sevdiklerimize odaklanabiliriz. Bizim için duygusal önem taşıyan konulara zaman ayırabiliriz. Hayal gücümüzü daha akıcı şekilde kullanabilir ve duygusal farkındalığımızı arttırabiliriz. Yeniay haritasında Saka burcunun yükseliyor olması ise bu dönemde hizmetler, iş ve çalışma konuları, sağlık ve düzen gerektiren durumların önem kazanacağını göstermekte.

Bu yeniay sizi nasıl etkiliyor?

Önümüzdeki iki haftalık süreçte, eğer yükselen burcunuz Koç ise evinizi yönelik değişiklikler, ailevi konular, kendi iç dünyanızla temas etmek olumlu sonuçlar getirebilir. Bitişler ve yeni başlangıçlar içindesiniz. Bu dönemde gruplar ve arkadaşlıklar da sizi canlandırabilir. Eğer Boğa ise bugünlerde artan iletişim, yakın çevrenizde, ailenizde hareketlilik, kardeşlerle, yakınlarla ilgili konular hız kazanabilir. Kendinizi ifade etmek, eğitim, yazı, tasarım konularında yeni adımlar atabilirsiniz. İşinizi, sorumlulukları öne çıkaran bir gündesiniz. Eğer İkizler ise bu dönemde para durumunuz, harcamalarınız ve gelirleriniz üzerinde daha fazla durmak ihtiyacındasınız. Destekler olabileceği gibi masraflar da artıyor. Yine de bu dönemde uzaklar, eğitsel konular, yolculuklar sizi daha fazla meşgul edebilir. Eğer Yengeç ise bu dönemde hayatın dümenini tutabilme, kendinize dönme ve yeni başlangıçlar yapmak konusunda başarılısınız. Sağlık durumunuza olumlu yönde önem verebilirsiniz. Bu dönemde sizi dönüştüren, psikolojik açıdan yenileyen koşullar var. Eğer Aslan ise bu dönemde ailevi konular, hassasiyetler, kimi zaman sizi izole eden koşullar gündeme gelebilir. Israrcı olmamalısınız. Karşıtlık içeren durumlar yüzünden zorlanabilirsiniz. Eğer Başak ise bu dönemde ailenizi ilgilendiren planlar, gelecek yönünde yeni beklentiler daha sık gündeme gelebilir. Arkadaşlıklar ve sosyal alanda daha çok şey paylaştığınızı görebilirsiniz. Ayrıca çalışma ortamınızda sizi meşgul eden durumlar, sağlık ve düzen konularına önem verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde çok dikkat çekici adımlar, önemli değişiklikler söz konusu. Evlilik, ailenizi ya da işinizi ilgilendiren konularda daha ciddi değişiklikler, başlangıçlar gündeme geliyor. Aşkta mutluluk arayışı da dikkat çekmekte. Eğer Akrep ise bu dönemde kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar elde edebilirsiniz. Eğitimler, yolculuklar, hayata zenginleştirebilecek deneyimlere açıksınız. Ailenizi ya da toprağı ilgilendiren bir meşguliyet de gündeme gelebilir. Eğer Yay ise bugünlerde psikolojik açıdan dönüştürücü durumlar, hassasiyetler yanında finansal durumunuzda değişiklikler mümkün. Ortaklı işler, eşinizin maddi durumu yeni bir aşamaya ulaşabilir. Ayrıca yakın çevrenizde hareket ve artan bir iletişim de söz konusu. Eğer Oğlak ise bu dönemde kritik sonuçlar, görüşmeler ve ilişkilerde bir muhasebe mümkün. Eşinizin ilgilendiren konulara daha duyarlı yaklaşabilirsiniz. Parasal konular üzerinde de duruyorsunuz. Eğer Saka ise bu dönemde enerjinizi iyi yönetmeye, eldeki işleri tamamlamaya yönelebilirsiniz. Sağlığınız, genel düzeniniz ve çalışma koşullarınızı ilgilendiren değişiklikler içindesiniz. Pek çok konuda şahsi adımlar atabilirsiniz. Eğer Balık ise bu dönemde hayatınıza daha olumlu temalar, keyif ve eğlence getiren imkanlar girmekte. Aşkta, sevdiklerinizle ilgili konularda kendinizi daha çok gösterme ihtiyacındasınız. Ancak kimi zaman gizli kalan ya da hesapta olmayan durumlara da dikkat etmek gerekebilir.

Haberin Devamı